Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Utrecht vs Ajax Voorspelling

FC Utrecht vs Ajax voorspelling
FC Utrecht vs Ajax Voorspelling
Aftrap: Zondag 16 Januari, 12.15 uur – De Galgenwaard, Utrecht

De eredivisie gaat dit weekend weer van start na een korte winterstop. FC Utrecht neemt het op tegen Ajax. Vooral vanuit FC Utrecht zal er uitgekeken worden naar de wedstrijd daar ze eerder dit seizoen als één van de weinige teams wisten te winnen van de Amsterdammers. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is de vraag hoe Ajax uit de winterstop is gekomen, omdat meerdere spelers tijdens het trainingskamp in Portugal besmet zijn geraakt met het Coronavirus. Hierdoor moesten de Amsterdammers hun trainingskamp vroegtijdig afbreken. 

FC Utrecht vs Ajax: Onze Voorspelling

FC Utrecht Teamnieuws
FC Utrecht snakte naar de winterstop. De Utrechtenaren wisten namelijk maar 1 keer te winnen in hun laatste 6 wedstrijden in 2021. De laatste wedstrijd voor de winterstop eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen FC Twente. 

René Hake kan geen beroep doen op Christopher Mamengi, Tommy St. Jago  en Moussa Sylla en dus zullen Mimoun Mahi en Anastasios Douvikas starten in de voorhoede.

Ajax Teamnieuws
Ajax beleefde een super eerste helft van het seizoen. De Amsterdammers wisten met 5 overwinningen de groepsfase van de Champions League te doorstaan. In de laatste 6 wedstrijden voor de winterstop verloor Ajax slechts 1 keer. De laatste wedstrijd tegen Fortuna Sittard werd eenvoudig met 5-0 gewonnen. 

Als één van de weinige clubs besloot Ajax toch af te reizen naar het zuiden van Europa om hun trainingskamp te beleggen. Echter, door COVID moest Ajax het trainingskamp vroegtijdig afbreken. Het is daarom de vraag hoe Ajax hier op reageert en welke spelers er in de basis zullen staan.

Onderlinge Resultaten
In de laatste 3 seizoenen sinds 2019 speelden FC Utrecht en Ajax 6 keer tegen elkaar. FC Utrecht wist 2 keer te winnen en Ajax wist er 3 te winnen. Eerder dit seizoen wist FC Utrecht verrassend van Ajax te winnen met 0-1.

Onze Wedtips voor FC Utrecht vs Ajax

FC Utrecht – Ajax staat altijd garant voor spanning en veel goals. Het gemiddelde aantal doelpunten van de laatste 6 wedstrijden tussen beide teams ligt boven de 3.5 goals per wedstrijd. FC Utrecht zal in eigen huis weer willen bewijzen dat ze niet bang zijn voor het grote Ajax. De impact van COVID binnen de selectie van Ajax zal daarnaast ook een rol spelen. Daarom denken wij dat beide teams uiteindelijk in evenwicht zullen blijven. 

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.55)

⚽ Totaal doelpunten: meer dan 3.5 doelpunten (2.10)

🏆 Reguliere speeltijd: Gelijkspel (5.10)

Of je kan natuurlijk kiezen voor een pre-pack op Betcity:

🏆 Beide teams scoren en meer dan 2.5 doelpunten: (1.76)