Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Twente vs PSV Voorspelling

FC Twente vs PSV Voorspelling 3 september 2022
FC Twente vs PSV Voorspelling – Eredivisie Speelronde 5
Aftrap: Zaterdag 3 September, 18.45 uur – Grolsch Veste, Enschede

FC Twente vs PSV Voorspelling

Aanstaande zaterdag 3 september staat FC Twente vs PSV op het programma. Beide teams wisten helaas niet door te dringen tot respectievelijk de groepsfase van de Conference League en, in het geval van PSV, de groepsfase van de Champions League. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Afgelopen weekend wist PSV de rug direct te rechten door een overwinning te boeken op Excelsior. FC Twente was minder fortuinlijk en zag promovendus Volendam in eigen huis met 1-0 winnen. 

Weet PSV de aansluiting met Feyenoord en Ajax te behouden op bezoek bij FC Twente? Of kan FC Twente de teleurstelling van de Europese uitschakeling eindelijk weg  spoelen met een overwinning op PSV?

Wat het resultaat ook wordt, FC Twente vs PSV belooft in ieder geval een heel interessante wedstrijd te worden.

FC Twente teamnieuws

FC Twente werd vorig week pijnlijk uitgeschakeld door het Italiaanse Fiorentina. De Tukkers waren heel dicht bij een stunt, maar na een 2-1 nederlaag in Italië was de 0-0 in eigen huis niet voldoende. De 10 man van Fiorentina wisten na een verhit duel de ploeg van Ron Jans uit te schakelen. 

Vervolgens werden de Tukkers ook nog eens op een pijnlijk verlies getrakteerd bij FC Volendam. Een doelpunt van Lequincio Zeefuik kwam FC Twente niet meer te boven. Ron Jans kan overigens tegen PSV over een geheel fitte selectie beschikken.

PSV teamnieuws

PSV wist de uitschakeling in de Champions League play-offs tegen de Rangers direct te verwerken door Excelsior met 6-1 te verslaan. Zowel Sangare en Xavi Simons wisten beiden 2 keer te scoren voor de Eindhovenaren. De overige doelpunten kwamen van Joey Veerman en Cody Gakpo. 

De ziekenboeg van PSV begint al aardig vol te raken. Ruud van Nistelrooij kan tegen FC Twente geen beroep doen op Madueke, Boscagli, Mauro Junior, Yorbe Vertessen, Richard Ledezma en Luuk de Jong. 

Daarnaast is er nog steeds een kans dat Cody Gakpo PSV gaat verlaten, aangezien hij nog op het lijstje van enkele topclubs staat.

Onderlinge resultaten

Sinds 2017 stonden FC Twente en PSV 9 keer tegenover elkaar. FC Twente wist daarvan geen enkele wedstrijd te winnen. Er werd 4 keer gelijkgespeeld en PSV wist 5 keer te winnen. 

De laatste ontmoeting tussen beide teams was in april dit jaar. Toen eindigde de wedstrijd in de Grolsch Veste op een 3-3. 

Alle wedstrijden in Enschede eindigde sinds 2017 in een gelijkspel tussen FC Twente vs PSV.

Voorspelling FC Twente vs PSV

Op dit moment verwachten wij dat PSV verder is dan FC Twente. Het bewijs werd hiervoor afgelopen weekend gegeven. PSV wist eenvoudig met 6-1 bij Excelsior te winnen, terwijl FC Twente met 1-0 verloor bij FC Volendam. 

Ondanks de blessures bij de Eindhovenaren, beschikt de ploeg van Ruud van Nistelrooij over genoeg kwaliteit om FC Twente te verslaan. Het zullen dit jaar geen grote cijfers worden, maar we verwachten dat PSV niet echt in de problemen zal komen dit weekend.

Wedtips

De wedtips voor FC Twente vs PSV zijn deze keer afkomstig van Circus. Zet eenvoudig in via de knop hieronder.

🏆 Winnaar: PSV (1.70)

🥅 Beide teams scoren: Nee (2.46)

Daarnaast kunnen we onderstaande combo aanraden:

🏆 PSV wint en minder dan 3.5 doelpunten (2.80)