Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Twente vs FK Cukaricki Voorspelling – Conference League Kwalificatie 2022

FC Twente vs FK Cukaricki voorspelling conference league 2022
FC Twente vs FK Cukaricki Voorspelling – Conference League Kwalificatie
Aftrap: Donderdag 11 Augustus, 19.00 uur – Grolsch Veste, Enschede

FC Twente vs FK Cukaricki Voorspelling

FC Twente heeft afgelopen week een grote zet gezet in de richting van de volgende voorronde in de Conference League. De ploeg van Ron Jans won overtuigend met 1-3 in Belgrado van FK Cukaricki en moet het op donderdag 11 augustus af zien te maken in eigen huis.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zijn de Tukkers in eigen huis gewapend tegen FK Cukaricki? Kan FC Twente de 1-3 voorsprong verdedigen? Lees hieronder alles over het laatste nieuws en onze voorspelling voor FC Twente vs FK Cukaricki.

FC Twente teamnieuws

FC Twente wist dus te overtuigen in Belgrado. Door goals van Daan Rots, Michel Vlap en Joshua Brenet kunnen de Tukkers terugkijken op een goede eerste wedstrijd in de Conference League.

Het enige smetje op de wedstrijd was de goal van Stefan Kovac in de tweede helft. Daardoor is de volgende ronde nog niet een feit en kunnen de vliegtickets richting Florence, waar Fiorentina wacht, nog niet geboekt worden.  

Ron Jans zal waarschijnlijk weer met dezelfde 11 van start gaan. Dat betekent dat Ricky van Wolfswinkel, die goed was voor 2 goede kansen in de eerste wedstrijd, de voorkeur zal krijgen in de voorhoede.

FK Cukaricki teamnieuws

FK Cukaricki wist de eerste helft van de heenwedstrijd voor eigen publiek niet te imponeren. De ploeg uit Belgrado werd onder druk gezet door FC Twente en kwam daardoor niet aan voetballen toe. Dit veranderde echter in de tweede helft en leidde dan ook tot een goal voor de Serviërs.

In Enschede zal Cukaricki alles op alles zetten om de volgende voorronde te bereiken. Ze moeten dan met minimaal 2 doelpunten verschil winnen om verlenging af te dwingen.

Mocht de ploeg uit Belgrado met meer dan 2 doelpunten verschil winnen dan zullen zij de ploeg zijn die het gaat opnemen tegen Fiorentina in de volgende voorronde.

Onderlinge resultaten

Afgelopen week was het de eerste keer dat FC Twente vs FK Cukaricki  tegenover elkaar stonden. Daarvoor kwamen de twee teams elkaar nog nooit tegen.

Voorspelling FC Twente vs FK Cukaricki

Wij verwachten dat FK Cukaricki scherp aan de aftrap zal verschijnen in Enschede. De tweede helft in Belgrado zal FK Cukaricki zeker vertrouwen hebben gegeven. 

Als Twente de aanvalsdrift weet te overleven dan verwachten we dat ze stand houden en dus zullen aantreden in de volgende voorronde van de Conference League in Florence. 

Het zal een open wedstrijd worden met veel doelpunten aan weerszijden met uiteindelijk FC Twente als overtuigende winnaar.

Onderstaande wedtips voor FC Twente vs FK Cukaricki komen van Bet365.

🏆 Winnaar: FC Twente (1.40)

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.00)

⚽ Eerst scorende team: FK Cukaricki (4.00)