Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Twente vs Fiorentina Voorspelling – Conference League Play-Offs 2022

FC Twente vs Fiorentina Voorspelling Conference League Play-Offs 2022
FC Twente vs Fiorentina Voorspelling – Conference League Play-Offs
Aftrap: Donderdag 25 Augustus, 19.00 uur – Grolsch Veste, Enschede

FC Twente vs Fiorentina Voorspelling

FC Twente ontvangt op donderdag 25 augustus Fiorentina in de Grolsch Veste om te spelen voor de groepsfase van de Conference League dit seizoen. Alles is nog mogelijk voor De Tukkers. Ze wisten de schade beperkt te houden in de eerste wedstrijd. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In Florence wist FC Twente de wedstrijd met 2-1 te eindigen. Dat betekent dat er dus in eigen huis minimaal met 2 doelpunten verschil gewonnen moet worden om door te gaan naar de groepsfase van de Conference League. 

Zal FC Twente na Feyenoord en wellicht AZ ook spelen in de Conference League dit seizoen? Lees hieronder alles over het laatste nieuws van beide teams en onze voorspelling voor FC Twente vs Fiorentina op 25 augustus.

FC Twente Teamnieuws

FC Twente kwam al naar 1 minuut op achterstand in Florence. Uiteindelijk werd het ook nog 2-0 in het voordeel van de Italianen in de eerste helft. Echter, Ron Jans zag zijn ploeg toch nog terugkomen tot 2-1 door een doelpunt van Černý.

In eigen huis zal FC Twente scherper aan de wedstrijd moeten beginnen als ze nog een kans willen maken tegen het sterke Fiorentina. Niks is onmogelijk en door de hulp van de KNVB kan FC Twente zich een hele week volledig richten op de wedstrijd volgende week. 

De wedstrijd tegen Excelsior is namelijk verzet om zo De Tukkers rust te gunnen in aanloop naar de belangrijke returnwedstrijd.

Ron Jans kan overigens over een geheel fitte selectie beschikken tegen Fiorentina. 

Fiorentina Teamnieuws

Door een razendsnel doelpunt van Nicolas Gonzalez in de eerste minuut van de wedstrijd dacht Fiorentina een gemakkelijke avond tegemoet te gaan. Zeker toen Arthur Cabral er 30 minuten later 2-0 van maakte. 

De ploeg uit Florence moet echter nog flink aan de bak in Enschede. Zeker ook omdat, in tegenstelling tot FC Twente, Fiorentina op zondag 21 augustus naar Empoli moet om voor de competitie te spelen. 

In Enschede kan trainer Vincenzo Italiano nog steeds niet beschikken over de geblesseerde spelers Castrovilli, Venuti en Zurkowski. Net als afgelopen donderdag zal de Nederlander Amrabat wel aan de aftrap verschijnen in Enschede.

Onderlinge resultaten

Afgelopen week was het de eerste keer dat FC Twente vs Fiorentina tegenover elkaar stonden. De 2-1 winst voor Fiorentina is dus de enige referentie die we hebben.

Voorspelling FC Twente vs Fiorentina

FC Twente zal in een uitverkocht Grolsch Veste alles uit de kast moeten halen om de stunt tegen Fiorentina compleet te maken. Gezien de rust die de ploeg heeft ten opzichte van de Italianen en de minimale achterstand, is dit geen onmogelijke taak.

Wij verwachten een aanvallend FC Twente en een verdedigend ingesteld Fiorentina. Dit zal uiteindelijk leiden tot goals aan beide zijden. 

Twente kan de 2-1 achterstand goed maken en er is een grote kans dat het aan zal komen op de verlenging.

Wedtips

De wedtips voor FC Twente vs Fiorentina zijn afkomstig van Circus. Maak een account via onderstaande knop, claim de bonus en zet in!

🏆 Winnaar: FC Twente (2.80)

🏆 Dubbele Kans: Twente of Gelijkspel (1.50)

🥅Beide teams scoren: Ja (1.80)

Totaal doelpunten Fiorentina: minder dan 1.5 (1.53)