Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Twente vs Feyenoord Voorspelling

FC twente vs Feyenoord voorspelling eredivisie 29 januari 2023
FC Twente vs Feyenoord Voorspelling – Eredivisie
Aftrap: Zondag 29 Januari, 12.15 uur – De Grolschveste, Enschede

FC Twente vs Feyenoord Voorspelling

Na de Klassieker van afgelopen weekend, gaat Feyenoord op bezoek bij FC Twente. De Rotterdammers staan voor de loodzware opgave om de koppositie te behouden door te winnen van FC Twente.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het zal geen gemakkelijke middag worden voor Feyenoord aanstaande zondag. FC Twente staat namelijk op een keurige 4e plaats en kan bij winst op Feyenoord het verschil met de Rotterdammers terugbrengen tot maar 1 punt.

FC Twente teamnieuws

Na de overwinning op FC Utrecht afgelopen weekend, is FC Twente alweer 9 wedstrijden ongeslagen in zowel de competitie en de KNVB beker. Ron Jans zal zijn doelstellingen voor het seizoen waarschijnlijk moeten aanpassen. Hij staat met zijn ploeg maar 4 punten achter op de nummer 1.

Na het gelijkspel tegen Ajax twee weken geleden, werd er relatief eenvoudig met 2-0 van FC Utrecht gewonnen vorige week. Cemy en Misidjan waren de doelpuntenmakers aan de zijde van De Tukkers.

Net als tegen Ajax en FC Utrecht is de gehele selectie van FC Twente fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen aankomende zondag tegen Feyenoord. Zowel Zerrouki en van Wolfswinkel zullen dus beiden aan de aftrap verschijnen.

Feyenoord teamnieuws

Afgelopen weekend is er na het gelijkspel tegen Ajax bij Feyenoord toch een teleurgesteld gevoel overgebleven. De ploeg van Arne Slot had namelijk de genadeklap voor trainer Alfred Schreuder kunnen uitdelen door thuis te winnen. Uiteindelijk werd er dus met 1-1 gelijkgespeeld in een volle Kuip.

Een hoogtepunt was de invalbeurt van Quinten Timber. Hij kon, na een op het eerste gezicht, ernstige blessure weer minuten maken tegen zijn broer. Trauner is nog altijd geblesseerd en zal aankomende zondag niet inzetbaar zijn.

Doordat FC Twente niet wilde meewerken aan een transfer van Zerrouki naar Feyenoord, wisten de Rotterdammers snel door te pakken en de centrale verdediger Kasanwirjo van FC Groningen voor 1.5 miljoen euro over te nemen.

Onderlinge resultaten

FC Twente vs Feyenoord stonden in totaal 9 keer tegenover elkaar sinds 2019. Twente wist daarvan 2 wedstrijden te winnen. Feyenoord wist ook 2 wedstrijden te winnen en de overige 5 keer werd er gelijkgespeeld.

De laatste wedstrijd dateert van oktober vorig jaar. Toen werd er in De Kuip met 2-0 gewonnen door Feyenoord. Hancko en Kokcu waren toen de doelpuntenmakers.

Pak 50x je inzet bij BetCity

Nieuwe spelers van BetCity kunnen 50x hun inzet verdienen met de Odds Boost. De quoteringen voor een overwinning van Feyenoord worden verhoogd naar 50x!

De Odds Boost is alleen beschikbaar voor spelers die nog geen account hebben.

Het claimen is heel gemakkelijk:

  1. Maak een BetCity account via deze knop
  2. Stort minimaal €20
  3. Selecteer de Odds Boost in je account

Voorspelling FC Twente vs Feyenoord

FC Twente vs Feyenoord wordt een wedstrijd waar vooral in Enschede naar uitgekeken zal worden. De Tukkers zijn in vorm en er wordt dan ook stiekem aan een landskampioenschap gedacht.

Bij Feyenoord is het zaak om na het teleurstellende gelijkspel tegen aartsrivaal Ajax weer het vizier te richten op FC Twente. Immers, er mag niet verloren worden in de strijd om het kampioenschap.

Wij denken dat er na 90 minuten de punten verdeeld zullen worden tussen beide ploegen. Er zal door beide teams gescoord worden, maar FC Twente en Feyenoord zullen elkaar in evenwicht houden.

Wedtips

De wedtips voor FC Twente vs Feyenoord komen van BetCity, de beste bookmaker voor wedden op de Eredivisie.

🏆 Eindresultaat: gelijkspel (3.55)

🥅 Beide teams scoren: ja (1.61)