Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Twente vs Feyenoord Voorspelling

FC Twente vs Feyenoord voorspelling
FC Twente vs Feyenoord
Aftrap: Zondag 28 November, 14.30 uur – Grolsch Veste, Enschede

FC Twente vs Feyenoord: Onze Voorspelling

Op 28 november gaat Feyenoord op bezoek in de Grolsch Veste om de goede vorm van de laatste weken door te zetten. Trainer Arne Slot heeft in Rotterdam-Zuid alle neuzen dezelfde kant op weten te krijgen en zal dan ook op jacht gaan naar de volgende 3 punten. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ron Jans staat met FC Twente op een keurige zesde plek in de Eredivisie. Met 21 punten uit 13 wedstrijden is FC Twente een geduchte tegenstander voor iedere ploeg in Nederland. Het zal daarom een leuke wedstrijd worden die alle kanten op kan gaan

FC Twente Teamnieuws
FC Twente kan terugkijken op een goed eerste helft van het nieuwe seizoen. De Tukkers staan in het linkerrijtje en mogen stiekem naar boven kijken. De 0-1 overwinning in de 83e minuut tegen Sparta afgelopen week zegt veel over hoe Ron Jans zijn ploeg tegen de ‘kleintjes’ weet te motiveren. 

Aanstaande zondag kan Ron Jans geen beroep doen op Cerny, Troupée, Pierie en Lukoki. Zij zijn allen langdurig geblesseerd. Daarnaast zal de 12e man, het publiek, ook worden gemist. Door de nieuwe corona lockdown zal er dit weekeinde wederom zonder publiek gespeeld worden.

Feyenoord Teamnieuws
Feyenoord is op basis van verliespunten de koploper van de Nederlandse competitie. Arne Slot wil zich echter nog niet rijk rekenen en heeft verschillende malen aangegeven dat het kampioenschap nog ver verwijderd is. Dat neemt niet weg dat de ploeg in Rotterdam-Zuid boven verwachting presteert met leuk voetbal. 

De grote afwezige dit weekend zal Justin Bijlow zijn. De keeper is positief getest op Corona en dient dus thuis te blijven. Zijn vervanger zal hoogstwaarschijnlijk de Israëliër Ofir Marciano zijn. Verder kan Arne Slot over een fitte selectie beschikken.

Onderlinge resultaten
Vorig seizoen speelden beide ploegen in de Grolsch Veste gelijk met 2-2. In de twee seizoenen daarvoor wist Feyenoord beide keren met de winst huiswaarts te keren. In alle wedstrijden werd meer dan 3 keer gescoord.

Onze Wedtips voor FC Twente vs Feyenoord

Feyenoord zal als favoriet aan de wedstrijd beginnen, maar het gemis van Justin Bijlow zal gevolgen hebben. Wij denken namelijk dat beide teams zullen scoren. Ook denken wij dat er meer dan 2.5 keer gescoord gaat worden, zoals in de drie voorgaande wedstrijden. Echter, de meeste goals zullen in de tweede helft vallen. We gaan voor een gelijkspel in de rust met uiteindelijk Feyenoord als winnaar.

Wedtips FC Twente vs Feyenoord:

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.57)

Totaal doelpunten: Over 2.5 (1.60)

📈 Rust/eindresultaat: Gelijkspel/Feyenoord (5.20)

Of je kan natuurlijk kiezen voor een combinatie:

🏆 Feyenoord wint en beide teams scoren (3.25)

Odds via Bet365.