Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Twente – Ajax Voorspelling

FC Twente - Ajax Voorspelling

Op Zondag 22 Augustus moet Ajax het in Enschede opnemen tegen het FC Twente van Ron Jans. Met name FC Twente zal zich willen revancheren van de verrassende nederlaag tegen Fortuna Sittard vorige week. Ricky van Wolfswinkel bewees zijn waarde met zijn goal, maar vooral de verdediging van de tukkers oogde zeer fragiel.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Twente – Ajax Voorspelling

Ajax daarentegen begon het seizoen zoals verwacht met een ruime overwinning op NEC (5-0). Het Amsterdamse publiek was behoorlijk kritisch op het spel van met name Haller. Deze zal zich dus willen bewijzen tegen FC Twente.

Bijzonderheden bij FC Twente

Ron Jans heeft enkele twijfelgevallen waaronder Ricky van Wolfswinkel. Manfred Ugaldeal zal hoogstwaarschijnlijk zijn plaats innemen. De nieuwelingen Vlap en Michal Sadilek starten vermoedelijk beiden wel in de basis. Ook is de verwachting hoog dat de van Ajax overgekomen Denilho Cleonise een kans zal krijgen om zich te bewijzen tegen zijn oude club.

Vermoedelijke Opstelling FC Twente

Unnerstall, Troupée, Pröpper, Oosterwolde, Smal, Sadílek, Bosch, Ilic, Vlap, Menig en Van Wolfswinkel

Bijzonderheden bij Ajax

Aan de andere kant bij Ajax zal Nicolas Tagliafico de wedstrijd van komende zondag aan zich voorbij moeten laten gaan vanwege een schorsing. Daley Blind zal hoogstwaarschijnlijk op zijn plaats gaan spelen. Verder kan Erik Ten Hag weer een beroep doen op Anthony die teruggekeerd is van de Olympische Spelen. Het is nog maar de vraag of hij direct zal starten daar hij de gehele voorbereiding heeft gemist.

Vermoedelijke Opstelling Ajax

Stekelenburg; Mazraoui; Timber; Martínez; Blind; Gravenberch; Klaassen; Alvarez; Berghuis; Haller; Tadic.

Onze FC Twente – Ajax Voorspelling

Er mogen 20.000 toeschouwers in het stadion dus je kan verwachten dat FC Twente de benodigde steun zal krijgen van de supporters. Toch denken wij dat door de fragiele verdediging van FC Twente en het vertrouwen bij Ajax het een eenvoudige overwinning voor Ajax gaat worden en ze met 1-3 van het veld in de Grolsch Veste zullen stappen.

Kijk hier voor andere interessante soorten sportweddenschappen die je kan toepassen op deze wedstrijd.

 

Aftrap: Zondag 22 Augustus 12.15 – Grolsch Veste, Enschede