Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Groningen vs PSV Voorspelling

FC Groningen vs PSV voorspelling 23 oktober 2022
FC Groningen vs PSV Voorspelling – Eredivisie Speelronde 11
Aftrap: Zondag 23 Oktober, 14.30 uur – Euroborg, Groningen

FC Groningen vs PSV Voorspelling

Aankomend weekend staat FC Groningen vs PSV op het programma in de Eredivisie. Ofwel de nummer 16 tegen de nummer 2. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Groningen kent een teleurstellende start van het seizoen. Met 8 punten uit 10 wedstrijden zijn de Groningers naarstig op zoek naar de weg naar boven. Een overwinning op PSV zal FC Groningen dan ook een enorme boost geven. 

Aan de andere kant lijkt PSV hun vorm weer gevonden te hebben. Het zal dus een interessante wedstrijd worden tussen 2 teams die alleen met een overwinning genoegen zullen nemen

FC Groningen teamnieuws

De laatste overwinning van FC Groningen dateert alweer van begin september toen er met 0-1 op bezoek bij Cambuur gewonnen werd. Daarna werd er verloren tegen Sparta, AZ, RKC en FC Twente. 

Vorig weekend had de ploeg van Frank Wormuth geen enkele kans tegen FC Twente. Ze wisten maar 5 keer op goal te schieten. FC Twente daarentegen creëerde 24 kansen en wist met 3-0 te winnen.

FC Groningen kan tegen PSV niet beschikken over keeper Jan Hoekstra, Liam van Gelderen en Irandust vanwege blessures. Daarnaast zijn Duarte en Balker geschorst.

PSV teamnieuws

PSV is onlangs bezig aan een goede reeks. Zowel in Europa als in de Eredivisie weet de ploeg van Ruud van Nistelrooij weer wat winnen is. Vorige week werd er met maar liefst 6-1 gewonnen van FC Utrecht. 

In totaal scoorden de Eindhovenaren in alle competities al 17 keer in de laatste 4 wedstrijden. Daarnaast werden er maar 2 doelpunten geïncasseerd. 

Tegen FC Groningen kan Ruud van Nistelrooij niet beschikken over Olivier Boscagli, Luuk de Jong, Fredrik Oppegard, Mauro Júnior, Marco van Ginkel, Vertessen en Noni Madueke vanwege blessures. 

Onderlinge resultaten

FC Groningen vs PSV stonden al 9 keer eerder tegenover elkaar sinds 2018. FC Groningen wist geen enkele wedstrijd te winnen, PSV wist 8 keer te winnen en er werd 1 keer gelijk gespeeld. In totaal scoorde FC Groningen 6 keer in deze 9 wedstrijden. PSV wist 18 keer te scoren. 

De laatste keer dat beide teams tegen elkaar speelden, was in januari eerder dit jaar. Toen wist PSV met 0-1 te winnen door een doelpunt van Mario Götze.

Voorspelling FC Groningen vs PSV

Wij verwachten een counterend FC Groningen in eigen huis tegen PSV. De Eindhovenaren zullen er alles aan willen doen om de wedstrijd zo snel mogelijk te beslissen. Uiteindelijk denken we dat PSV de wedstrijd vrij eenvoudig zal winnen.

FC Groningen heeft de laatste wedstrijden te weinig laten zien en zal dan ook niet in staat zijn om het PSV in eigen huis lastig te maken.

Wedtips

Gezien het verwachte verschil tussen beide ploegen kan het interessant zijn om een handicap weddenschap af te sluiten. De quoteringen van onze wedtips zijn deze keer afkomstig van Circus. Maak een account via onderstaande knop en zet in.

⚽ Meer dan 3.5 doelpunten (2.25)

🏆 Handicap (2:0) – PSV Wint (3.10)