Contacteer Ons

Slots

Fairy Gate

 

De titel doet vermoeden dat het om een schandaal ergens hogerop de hiërarchie van een staat of land gaat, maar niks is minder waar. Deze slot van Quickspin draait echt om fantasiewezens en een poort. 

Het spel is uitgebracht in 2017, heeft een RTP van 96.66% en een lage volatiliteit. De Fairy Gate slot telt 20 winlijnen, met een minimale inleg van €0,20 en een maximale inleg van €100. Wat de maximale uitbetaling is, is niet duidelijk.

Hoe ziet de Fairy Gate gokkast eruit?

De feeën van de Fairy Gate zijn op zo’n manier weergegeven zoals je dat op basis van de sprookjes mag verwachten. Het zijn dartelende en speelse kleine vliegende wezentjes, welke akelig uit de hoek kunnen komen als je ze verkeerd benadert. De karaktericonen laten precies dat beeld zien, dus Quickspin heeft zijn huiswerk goed gedaan!

Uiterlijk
We bevinden ons in een magisch bos, met de slotmachine half voor een boom met allemaal magische tekens. Het ultieme doel is om de boom te ‘openen’, maar daarover later meer. 

De iconen laten verschillende feeën zien welke variëren in kleur (en waarde), maar ook in temperament. Niet alleen de producenten wisten precies wat ze wilden, maar de tekenaars hebben dit ook perfect over weten te brengen. 

Muziek en geluid
De muziek is wat je van fairy muziek zou kunnen verwachten, al blijft het natuurlijk gissen naar wat voor muziek feeën luisteren. Voor ons is de muziek helemaal in lijn met de visuals van de slot. Dit geldt ook voor de geluidseffecten. Deze klinken sprookjesachtig en vervelen absoluut niet.

Hoe wordt de Fairy Gate slot gespeeld?

In deze slot met 5 rollen met 3 iconen gaat het allemaal om het scoren van winlijnen van links naar rechts. De wilds helpen je met het uitbreiden van winlijnen door te fungeren als de benodigde iconen. Daarnaast zijn er nog scatters, welke er simpelweg uitzien als het woord ‘bonus’.

Besturing
De layout van de slot is wat we standaard kennen van Quickspin. Hij past totaal niet in het thema, maar is wel eenvoudig en duidelijk. Aan de rechterkant vinden we de spinknop met de Quickspin en autospin opties ernaast. In het midden kan je je inleg veranderen, je laatste winst bekijken en je saldo raadplegen.

Iconen
De iconen van de Fairy Gate slot zijn van hoog naar laag de rode, roze, groene en blauwe fee, opgevolgd door de A, K, Q en J. De wild heeft naast zijn standaardfunctie ook nog een muntwaarde.

Fairy Gate

Bonussen

De boom op de achtergrond is waar het allemaal om draait in het bonusspel. Als je 3 scatters weet te rollen, gaat de boom open en start de bonusronde.

Free Spins
De bonusgame begint met 10 gratis spins en draait om het draaien van vuurvliegjes. Deze vuurvliegjes komen uit de boom en vliegen naar de twee ‘rollen’ die aan het spel worden toegevoegd. 

De vuurvliegjes fungeren als wild in het spel en leveren je makkelijk een hoge winst op. Wat ons verder opviel was dat de bonusronde vrij makkelijk te spelen was, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op grote winsten.

Ons oordeel over de Fairy Gate slot

Fairy Gate is een mooi getekende, goed klinkende gokkast welke ook nog eens een interessante bonusronde heeft. De vuurvliegjes die uit de boom komen leveren al snel duizenden euro's op als je minimaal 6 wilds op het scherm hebt gekregen.

Al met al is dit een goede slotmachine waarmee je lekkere winsten kan behalen. Speel hem bij een online casino en beproef je geluk!