Contacteer Ons

Slots

Fa Fa Twins

Betsoft heeft met deze kast, die 5 rollen heeft, 243 winlijnen en een RTP van 95,29%, de chibis van het schattige internet gevonden. De Fa Fa Twins kosten je van €0,25 tot €125 per spin en betalen maximaal €810.000 (!) uit.

Jammer genoeg heeft deze kast alleen wilds en voor de rest geen extra's. De machine heeft wel een “double up” optie en dual reels. Is dat genoeg om de kast leuk te maken?

Hoe ziet Fa Fa Twins eruit?

Voordat het spel eenmaal begonnen is, worden we begroet door twee kleine meisjes met veel te grote hoofden, welke naar elkaar toe springen en een pose aannemen. Daartussen verschijnt de slotmachine en het geweld kan losbarsten.

Achtergrond
Buiten een paar leuke lijnen, kunnen we niet echt opmaken waaruit de achtergrond is opgebouwd, buiten dat deze rood is. De kast zelf is omringt door gouden randen en heeft een overduidelijk Aziatisch uiterlijk. Het beeld is wat laag in resolutie, wat het niet altijd even fijn doet kijken, omdat je door de bewegende rollen het idee hebt dat alles beweegt.

Animaties
Wel leuk aan de animaties van het spel, is dat tijdens het rollen, er een soort magische swirl over de rollen gaat tot deze stoppen en de Fa-Fa Twins een klein dansje doen als je hoog scoort.

Muziek
De muziek is allesbehalve Aziatisch en voegt qua sfeer heel weinig toe aan het spel. De geluidseffecten klinken alsof ze onder water zijn opgenomen, maar dat is niet erg, want dan maakt het ook niet overbodig veel herrie.

Hoe wordt Fa Fa Twins gespeeld?

De opstelling en besturing van deze kast is redelijk standaard, al zijn de letters wel in een ‘aziatisch lettertype' afgebeeld.

Besturing
Aan de rechterkant vinden we de paytable uitleg, de autoplay knop met extra menu en de double up optie. Laatstgenoemde opent een kleine minigame als je een win scoort.

Hiernaast vinden we nog de spinknop, de MaxBet, een win en inleg display, het betlevel en coin hoogte. Daarnaast vinden we de opties en de meer dan welkome geluidsknop, welke aan- en uitgezet kan worden. 

Symbolen
Net als de opstelling van de kast, zijn de iconen ook relatief standaard, we vinden de twins als hoogste icoon, dan de kat, een vis, geldzak, lelie, lampion, A, K, Q, J en de 10. De naam van de kast als icoon is de Wild. 

Doel van het spel
De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk en zo hoog mogelijke scores te krijgen. Gedurende een spin, is er altijd een rol gelijk aan een aanliggende rol. Dat kan elke rol in de machine zijn en verschilt per spin. Als je geluk hebt, zal deze zich kopiëren naar 2, 3 of 4 extra rollen voor maximale prijzen. De double up optie kan je inleg nog doen verdubbelen of doen verliezen, wat het spel nog wat spannender maakt. 

fa fa twins (1)

Bonussen

Voor deze gokkast kunnen we het in dit hoofdstuk redelijk kort houden. Het zijn veelal de double reels die het interessant maken. De double up optie is er dan nog om het nog spannender te maken, maar er zijn geen echte bonussen in de kast.

Ons oordeel over Fa Fa Twins

Als je van schattig houdt en het niet erg vindt om andere muziek te luisteren tijdens het spelen, is dit best een aardige slotmachine. De prijzen zijn goed, de RTP is niks mis mee en door de tekst op de knoppen kun je niet heel erg snel misdrukken of verliezen met de double up optie. We zijn er best een tijd mee bezig geweest en zullen deze niet vergeten.