Contacteer Ons

Slots

Eye of the Storm

 

Eye of the Storm van Pragmatic Play heeft 5 rollen met elk 3 iconen, 10 winlijnen en een RTP van 96.71%. De minimale inleg van het spel is €0,10 en de maximale inleg per spin is €250. De maximale inleg is hoog, maar de uitbetaling is dan ook 500x je totale inleg en daar is helemaal niets mis mee. We vinden scatters, wilds en expanding wilds in de machine, welke nog voor wat extra spanning zorgen.

Hoe ziet Eye of the Storm eruit?

De gokkast heeft zijn inspiratie getrokken uit het oude Egypte, waar men een bloeiende stad en een piramide op de achtergrond ziet. Ook laat de achtergrond je geloven dat de ‘Eye of the Storm’ steeds dichterbij komt.

Uiterlijk
De kast zelf is heeft een achtergrond van hiërogliefen met een donkere tint, om de iconen op de voorgrond er wat meer uit te laten springen, wat ook goed gelukt is. Ook hier is het thema van de kast goed te herkennen.

Muziek en geluid
De muziek is, niet geheel verrassend, Egyptisch, en lijkt op filmmuziek uit klassieke films over Egypte. De geluidseffecten passen ook goed bij het geheel en loopt lekker door. Er is altijd een achtergrondmuziekje, ook wanneer je even niets doet op de gokkast.

Hoe speel je Eye of the Storm?

Dit spel wordt gespeeld met 10 winlijnen en het is de bedoeling om een van de 10 winlijnen van links naar rechts te scoren. Afhankelijk van welk icoon het is, zal dit de waarde van de prijs bepalen.
De wild wordt compleet over de rol uitgetrokken, zo snel deze een winlijn kan vormen, om zo je winkansen uit te breiden.

Besturing
De layout van de kast is zoals je van Pragmatic Play verwacht. Aan de rechterkant zit de spinknop met de bijbehorende knoppen om je inleg te verhogen. Hiernaast zien we de informatiebalk en je saldo en hoogte van je inleg. Grote afwezige op deze gokkast is de autoplay knop, welke wij liever wel hadden gezien. 

Iconen
De Iconen in deze kast, zijn in aflopende waarde het oog, de Sphinx, de vogel, de scarabee, de anch, de veer en de de A, K, Q en J uit een kaartspel. Daarnaast een dame voor de wild en de piramide als scatter.

Eye of the storm

Bonussen

Het beste wat je kunt scoren op deze kast, is drie keer de scatter. Deze zet je in de free spins ronde en laat je met 12 spins starten. In de free spins modus is elke wild een expanding wild, waardoor je winkansen flink worden verhoogd. 

Daarnaast zorgt elke wild er ook voor dat je een extra free spin krijgt. Je blijft net zo lang doorgaan totdat je free spins op zijn en je geen wilds meer draait, dan keer je terug naar het standaard spel.

Ons oordeel over Eye of the Storm

Dit is een typisch 13 in een dozijn spel, wat we al vaak gezien hebben. Maakt dit het spel slecht? Nee, helemaal niet. Waarom zou je een succesformule veranderen? Het is een solide spel, waar je niet snel gedemotiveerd raakt als je eens geen winlijnen scoort, want de scatters vallen redelijk vaak en je komt gemakkelijk in de free spins ronde. Wij vinden Eye of the Storm een goed spel en raden iedereen aan om hem eens te proberen.