Contacteer Ons

Voorspellingen

Engeland vs Verenigde Staten Voorspelling – WK Voetbal 2022

Engeland vs verenigde staten voorspelling wk 2022
Engeland vs Verenigde Staten Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Vrijdag 25 November, 20.00 uur – Al Baytstadion

Engeland vs Verenigde Staten Voorspelling

Engeland en de Verenigde Staten spelen hun 2e wedstrijd op vrijdag 25 november om 20.00 uur tegen elkaar in het Al Bayt Stadium in de Qatarese stad Al Khor. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Engeland wist indrukwekkend hun eerste wedstrijd van Iran te winnen. Het werd uiteindelijk 6-2 voor de Engelsen. De eerste wedstrijd van de Amerikanen werd toch wel teleurstellend gelijk gespeeld tegen Wales. 

Tegen Engeland zal USA een goed resultaat dienen te boeken om uitzicht te blijven houden op de knock-out fase van het WK. Engeland kan dezelfde knock-out fase al niet meer mislopen als er aanstaande vrijdag gewonnen wordt. 

Engeland teamnieuws

Engeland liet in de eerste wedstrijd tegen Iran zien dat het een ploeg is waar rekening mee gehouden dient te worden. Met goals van onder andere Bellingham, Saka, Sterling en Rashford wisten de Engelsen Iran over de knie te leggen in 90 minuten. 

Coach Southgate zal overigens minder tevreden zijn over de 2 doelpunten die zijn ploeg tegen kreeg. De Engelse verdediging zag er namelijk niet al te best uit. 

Tegen de Verenigde Staten kunnen de Engelsen over een fitte selectie beschikken. Dat betekent dus dat Sterling en aanvoerder Harry Kane weer zullen starten. 

Verenigde Staten teamnieuws

De Verenigde Staten had tegen Wales genoeg kansen om de wedstrijd te winnen. Echter, de Amerikanen wisten niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel.

De Amerikanen zullen overigens niet met een tevreden gevoel terugkijken op hun eerste wedstrijd. Wales wist namelijk pas enkele minuten voor tijd met een penalty van Gareth Bale de stand gelijk te trekken. 

Tegen Wales was de voorhoede van de Verenigde Staten zeer dreigend. Sterspeler Pulisic zag er aan het einde van de wedstrijd niet al te fit uit. We verwachten dus dat hij vervangen zal worden. Weah en Sargent zullen naar verwachting wel in de voorhoede starten tegen Engeland.

Voorspelling Engeland vs Verenigde Staten

Gezien het indrukwekkende resultaat van Engeland tegen Iran in de eerste wedstrijd, zijn we geneigd om Engeland als winnaar aan te wijzen voor de wedstrijd tegen USA. 

Het zal echter geen makkelijke wedstrijd worden voor de ploeg van Southgate. Zeker ook omdat de Verenigde Staten een goed resultaat moet neerzetten om niet al na 2 wedstrijden uit het toernooi te liggen. 

Doordat de Amerikanen alleen gebaat zijn bij een goed resultaat verwachten we een open wedstrijd met 2 landen die vol voor de overwinning willen gaan. De ruimtes achter de verdediging zullen enorm zijn en we denken dat de Engelsen hier het beste van zullen profiteren.

Wedtips

BetCity geeft de beste quoteringen voor weddenschappen op Engeland vs Verenigde Staten. De odds voor de wedtips zijn dan ook afkomstig van deze Nederlandse bookmaker.

🏆 Winnaar: Engeland (1.56)

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.00)

⚽ Marcus Rashford scoort (2.95)