Contacteer Ons

Voorspellingen

Engeland vs Senegal Voorspelling – WK Voetbal 2022

Engeland vs Senegal voorspelling achtste finales wk 2022
Engeland vs Senegal Voorspelling – Achtste Finale
Aftrap: Zondag 4 December, 20.00 uur – Al Baytstadion

Engeland vs Senegal Voorspelling

Engeland en Senegal wisten beiden de groepsfase in Qatar te overleven en spelen in de 8e finale tegen elkaar op zondag 4 december om 20.00 uur.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Engeland wist eerste te worden in hun groep. Senegal eindigde in de groep van Nederland op de 2e plaats.

Het belooft een interessante wedstrijd te worden waarbij Engeland licht de favoriet is. Senegal mag echter niet uitgevlakt worden daar ze tegen Nederland en Ecuador hebben laten zien over een goede ploeg te beschikken.

Engeland teamnieuws

Engeland wist de eerste wedstrijd van het WK indrukwekkend met 6-2 te winnen van Iran. De wedstrijd daarna tegen Amerika was niet zo goed en werd dan ook gelijk gespeeld met 0-0. De laatste groepswedstrijd tegen Wales werd dan wel weer overtuigend met 3-0 gewonnen.

Op basis van de resultaten in de groepsfase kunnen we concluderen dat de Engelse verdediging niet veel toelaat. Daarnaast hebben ze met Kane, Rashford, Sterling en Foden veel kwaliteit en snelheid voorin.

Tegen Senegal zijn er bovendien geen blessures bekend. Southgate kennende zal hij echter vasthouden aan de opstelling die hem door de groepsfase heeft geleid. We verwachten dan ook geen verrassingen.

Senegal teamnieuws

Senegal wist in de laatste groepswedstrijd tegen Ecuador kwalificatie voor de 8e finales te bewerkstelligen. Dit deden de Afrikanen door met 2-1 te winnen van de Zuid-Amerikanen.

Verder wist Senegal eenvoudig met 3-1 te winnen van Qatar, maar werd er met 2-0 verloren tegen Nederland.

In de wedstrijd tegen Nederland liet Senegal zien dat ze een sterk elftal hebben dat voor elkaar vecht. Verder hebben ze in de voorhoede genoeg kwaliteit om het iedere verdediging in de wereld moeilijk te maken.

Net zoals Engeland zijn er geen blessures bekend bij de Senegalezen. Coach Aliou Cissé kan dan ook zijn sterkste elftal (zonder Sadio Mane) opstellen aanstaande zondag.

Voorspelling Engeland vs Senegal

Engeland staat een zware opgave te wachten aanstaande zondag. Als de Engelsen zich met de top van de wereld willen meten in de laatste fase van het toernooi zal er eerste afgerekend moeten worden met Senegal. Dit zal niet zo makkelijk gaan als tegen bijvoorbeeld Wales of Iran in de groepsfase. 

Senegal zal met het mes tussen de tanden spelen en zorgen dat Engeland zo min mogelijk aan voetballen toekomt. Wij verwachten dan ook dat beide landen elkaar in evenwicht zullen houden en de wedstrijd uiteindelijk een verlenging nodig heeft om te bepalen wie er naar de kwartfinales gaat.

We denken dat Engeland in de achtste finales de langste adem zal hebben en de wedstrijd uiteindelijk weet te winnen na extra tijd of penalty's.

Wedtips

De quoteringen voor de wedtips voor Engeland vs Senegal zijn afkomstig van BetCity. Je maakt via onderstaande knop eenvoudig een account aan bij de Nederlandse bookmaker.

🏆 Reguliere Speeltijd: Gelijkspel (4.00)

⚽ Beide teams scoren: Ja (2.38)

🏆 Team dat de volgende ronde bereikt: Engeland (1.23)