Contacteer Ons

Voorspellingen

Engeland vs Italië Voorspelling – Nations League 2022

Engeland vs Italie voorspelling Nations league 11 juni
Engeland vs Italië Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Zaterdag 11 Juni, 20.45 uur – Molineux Stadium, Wolverhampton

Engeland vs Italië Voorspelling

Op zaterdag 11 juni wordt de finale van het EK 2020 herhaald. Engeland vs Italië staan dan in de Nations League tegenover elkaar om hun derde wedstrijd in groep C te spelen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Engeland kende verrassenderwijs een valse start tegen Hongarije. Italië wist Duitsland knap op 1-1 te houden. Zowel Engeland en Italië zullen gemotiveerd zijn om een goed resultaat te behalen.

Engeland teamnieuws

Het verlies van 1-0 in en tegen Hongarije is hard aangekomen bij de ploeg van Gareth Southgate. De Engelsen dachten namelijk goed op weg te zijn na het uitstekende resultaat op het EK in 2021. Hongarije zette de Engelsen afgelopen week weer met beide benen op de grond. 

Gareth Southgate kan tegen Italië wederom over een fitte selectie beschikken. De Engelsen wisten de Italianen op een gelijkspel te houden in de reguliere tijd van de EK finale vorig jaar. Ze zullen dan ook teruggrijpen op het systeem en de spelers die toen verantwoordelijk voor het resultaat waren.

Italië teamnieuws

Europees kampioen Italië is nog steeds haar wonden aan het likken na de uitschakeling in de kwalificatie voor het WK in Qatar. De Italianen verloren vorige week met maar liefst 3-0 van Argentinië in de Finalissima. Dit is de wedstrijd tussen de kampioen van Zuid-Amerika en de Europees kampioen. 

Afgelopen weekend was het Duitsland die op bezoek kwam in Bologna. De Duitsers werden nog op achterstand gezet, maar zoals altijd kwamen ze razendsnel terug.

Het wil dus maar niet vlotten met de ploeg van Mancini. De trainer kan tegen Engeland wel over een fitte selectie beschikken.

Onderlinge resultaten

Sinds 2000 stond Engeland vs Italië 8 keer op het programma. Daarvan wist Italië 3 wedstrijden te winnen. Engeland wist maar 1 keer te winnen. De andere 4 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. 

De laatste wedstrijd tussen beide landen was de finale van het EK 2020 dat vanwege COVID in 2021 gespeeld werd. In de reguliere speeltijd werd het 1-1. Dit was ook na verlenging de stand.

De penalty's werden uiteindelijk beter genomen door Italië en zij werden daarmee de nieuwe Europees kampioen.

Wedtips Engeland vs Italië

Dit is een moeilijke wedstrijd om te voorspellen. Italië verkeert niet in grootse vorm, maar dat kan ook gezegd worden van Engeland. Beide landen hebben zeker genoeg kwaliteit in de ploeg om de andere ploeg te verslaan. 

Uiteindelijk denken we dat het toch wederom in een gelijkspel zal eindigen. Engeland zal net als in 2021 vroeg op voorsprong komen, maar Italië zal in de tweede helft orde op zaken stellen en ervoor zorgen dat er uiteindelijk gelijk gespeeld zal worden.

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.00)

🥅 Dubbele kans: Gelijkspel of Italië (2.00)

🥅 Dubbele kans: Gelijkspel of Engeland (1.18)

Of je kan natuurlijk kiezen voor een Bet365 Special gaan:

🏆 Engeland scoort in eerste helft (1.83)

🏆 Italië scoort in tweede helft (2.50)