Contacteer Ons

Voorspellingen

Engeland vs Frankrijk Voorspelling – WK Voetbal 2022

Engeland vs Frankrijk voorspelling wk 2022 kwartfinale
Engeland vs Frankrijk Voorspelling – Kwartfinale
Aftrap: Zaterdag 10 December, 20.00 uur – Al Baytstadion

Engeland vs Frankrijk Voorspelling

Engeland en Frankrijk spelen hun kwartfinale op zaterdag 10 december om 20.00 uur Nederlandse tijd. Het belooft een waar spektakel te worden tussen twee landen die in de afgelopen wedstrijden bewezen hebben dat ze in topvorm zijn.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zowel Frankrijk en Engeland wisten beiden hun groep te winnen. Daardoor hadden ze een relatief gunstige loting voor de achtste finale. Engeland wist daarin simpel af te rekenen met Senegal. Frankrijk was in hun wedstrijd veel te sterk voor Polen.

Het zal ook een wedstrijd worden tussen twee wereldspitsen. Bij Engeland heeft Kane eindelijk zijn topvorm gevonden en Mbappe heeft bij Frankrijk laten zien dat hij de gevaarlijkste man is.

Engeland teamnieuws

Engeland liet vanaf de eerste wedstrijd tegen Iran zien dat het een ploeg is waar rekening mee gehouden dient te worden tijdens dit WK. De mannen van Gareth Southgate zijn op een missie om de wereldbeker te winnen dit jaar. De Engelsen hebben alleen tegen de Verenigde Staten punten verspeeld, maar ze wisten de andere wedstrijden allemaal overtuigend te winnen.

In de achtste finale moest Engeland het opnemen tegen Senegal en wederom wisten de Engelsen te overtuigen door met maar liefst 3-0 te winnen. Met name de combinatie Phil Foden en Harry Kane bleek onhoudbaar te zijn voor de Afrikanen.

Gareth Southgate kan tegen Frankrijk over een geheel fitte selectie beschikken. Er zijn namelijk geen blessures bekend in het kamp van de Engelsen.

Frankrijk teamnieuws

Frankrijk heeft met Mbappe een speler die in topvorm verkeert. De snelle linksbuiten van Paris Saint Germain wist alweer 5 keer te scoren in 4 wedstrijden tot dusver. Alle ogen zullen aanstaande zaterdag ook weer gericht zijn op de topscorer van het toernooi.

Frankrijk wist de groepsfase eenvoudig door te komen door te winnen van Australië en Denemarken. Tegen Tunesië werd er verloren met 1-0.

In de achtste finale was het wederom Mbappe die met 2 goals een groot aandeel had in de overwinning op Polen. Olivier Giroud was overigens de andere doelpuntenmaker en wist daarmee de titel van Franse topscorer aller tijden op te eisen.

Aanstaande zaterdag kan Deschamps over dezelfde 11 namen beschikken. Mbappe zal dus samen met Dembele en Giroud hoogstwaarschijnlijk in de voorhoede starten tegen Engeland.

50x je inzet bij winst van Engeland of Frankrijk

Onze favoriete bookmaker BetCity heeft weer een fantastische Odds Boost klaarstaan voor Engeland vs Frankrijk.

Omdat beide teams aan elkaar gewaagd zijn, krijg je maar liefst 50x je inzet terug bij winst van Engeland óf Frankrijk!

Je claimt de Odds Boost via deze stappen:

  1. Maak een account via de knop hieronder
  2. Stort minimaal €20
  3. Claim de Odds Boost tijdens het storten

De Odds Boost is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Voorspelling Engeland vs Frankrijk

Engeland vs Frankrijk is een wedstrijd waar de hele wereld naar uitkijkt. Het zal een wedstrijd worden tussen twee landen die in topvorm verkeren. De Engelsen zullen een antwoord moeten hebben op Mbappe om een kans te maken tegen Frankrijk. Aan de andere kant zag de verdediging van Frankrijk er niet altijd even goed uit in de wedstrijden tot nu toe.

We denken uiteindelijk dat Mbappe toch het verschil weer gaat maken aanstaande zaterdag door minimaal één keer te scoren. Frankrijk zal daarom uiteindelijk weer de overwinning weten op te eisen na 90 minuten en doorgaan naar de halve finale.

Wedtips

De wedtips voor de kraker Engeland vs Frankrijk zijn afkomstig van Betcity. Je kunt via de knop hieronder een account aanmaken en inzetten.

🏆 Reguliere speeltijd: Frankrijk (2.43)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.95)

Mbappe scoort de eerste goal (4.25)