Contacteer Ons

Voorspellingen

Engeland vs Duitsland Voorspelling – Nations League 2022

Engeland vs Duitsland voorspelling Nations League 2022
Engeland vs Duitsland Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Maandag 26 September, 20.45 uur – Wembley Stadium, Londen

Engeland vs Duitsland Voorspelling

Engeland zal op 26 september Duitsland ontvangen om de laatste groepswedstrijd in groep 3 van de Nations League te spelen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Engeland kan de play-offs van de Nations League dit seizoen uit het hoofd zetten. Sterker nog, ze staan op het punt om uit League A te degraderen. Ze zullen dan ook op zoek gaan naar eerherstel tegen Duitsland. 

Duitsland aan de andere kant heeft nog alles in eigen hand om groep 3 te winnen en de play-offs van de Nations League te bereiken. Er zal dan wel gewonnen moeten worden in en tegen Engeland.

Engeland teamnieuws

Engeland steekt niet in de beste vorm. Na de tweede plaats op het EK in 2021 dacht iedereen in Engeland dat ze een gouden generatie in handen hadden. Het was echter Hongarije dat in de Nations League de Engelsen weer met beide benen op de grond zetten. 

Coach Gareth Southgate kan tegen Duitsland niet beschikken over Declan Rice en John Stones vanwege schorsingen. Rashford zal niet inzetbaar zijn vanwege een blessure. De rest van de selectie is overigens geheel fit en inzetbaar tegen Duitsland.

Duitsland teamnieuws

Duitsland heeft alles nog in eigen hand om groep 3 van de Nations League te winnen. De Duitsers zijn tot dusver nog ongeslagen. Er werd drie keer gelijk gespeeld en 1 keer gewonnen.

Coach Hansi Flick zal er alles aan gelegen zijn om zijn ploeg snel aan de praat te krijgen met het oog op het WK later dit jaar in Qatar. Er zijn geen noemenswaardige wijzigingen in de selectie van de Duitsers te noemen. 

Dat betekent dus dat ook nu weer Bayern München de hofleverancier is van Die Mannschaft met 5 spelers waaronder Kimmich, Musiala en Gnabry.

Onderlinge resultaten

In totaal stonden Duitsland vs Engeland 10 keer eerder tegenover elkaar in de recente historie. Engeland wist 4 wedstrijden te winnen, Duitsland wist in totaal verrassend genoeg maar 2 keer te winnen. De overige wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

De statistieken spreken dus in het voordeel van de Engelsen.  

De laatste wedstrijd werd gespeeld op 7 juni van dit jaar. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Met goals van Jonas Hofmann en Harry kane.

Voorspelling Engeland vs Duitsland

Gezien de vorm van beide teams zal het een rommelige wedstrijd worden waarin veel fouten zullen worden gemaakt. 

Dit zal hopelijk leiden tot veel doelpunten aan beide zijden wat natuurlijk perfect is voor de neutrale toeschouwer. 

Ondanks het feit dat de onderlinge resultaten in het voordeel van de Engelsen spreken, denken we toch dat Duitsland uiteindelijk Engeland naar League B zal laten degraderen door te winnen op Wembley.

Wedtips

De wedtips voor Engeland vs Duitsland zijn afkomstig van BetCity. Maak een account aan via de knop hieronder en zet in op deze Nations League wedstrijd!

🏆 Winnaar: Duitsland (3.10)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.89)

⚽ Meer dan 2.5 doelpunten (2.20)