Contacteer Ons

Voorspellingen

Ecuador vs Senegal Voorspelling – WK Voetbal 2022

Ecuador vs Senegal voorspelling wk 2022
Ecuador vs Senegal Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Dinsdag 29 November, 16.00 uur – Khalifa Internationaal Stadion

Ecuador vs Senegal Voorspelling

Ecuador en Senegal treffen elkaar op dinsdag 29 November voor de laatste groepsfase wedstrijd in Poule A. De wedstrijd wordt deze keer om 16.00 uur gespeeld, om dezelfde tijd neemt Oranje het op tegen Qatar.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ploeg uit Ecuador kan terugkijken op een goede start van het WK 2022. Ze wonnen de eerste wedstrijd gemakkelijk van Qatar en hielden het Nederlands Elftal knap op 1-1 in de tweede wedstrijd.

Senegal heeft tot nu toe 3 punten uit 2 wedstrijden, nadat werd verloren van Nederland en gewonnen van Qatar.

In theorie kunnen Nederland, Ecuador en Senegal allemaal nog doorgaan naar de volgende ronde, dus het belooft een spannende dag te worden.

Ecuador teamnieuws

Ecuador zal met gemengde gevoelens terugkijken naar het duel met Oranje van afgelopen vrijdag. Hoewel ze een vroege treffer van Gakpo om de oren kregen, hebben ze uiteindelijk wel gelijk weten te spelen.

De ploeg van Enner Valencia zal echter het gevoel hebben dat er meer te halen was, omdat ze beter spel vertoonden dan Nederland. Ze zullen er dan ook op gebrand zijn om dit goede spel ook tegen Senegal te laten zien.

Sterspeler Enner Valencia werd in de tweede helft gewisseld nadat hij met een brancard van het veld was gehaald. Het is nog niet bekend of hij weer fit genoeg is voor het duel tegen Senegal, wat een flinke domper is voor de nationale ploeg van Ecuador.

Senegal teamnieuws

Senegal heeft in de tweede groepswedstrijd vrij eenvoudig met Qatar afgerekend. Hoewel ze vrij comfortabel met 2-0 voorstonden, werd het toch even spannend toen Qatar de aansluitingstreffer maakte.

Bamba Dieng zorgde ervoor dat de wedstrijd definitief werd bepaald met een doelpunt in de 84e minuut.

Ook Senegal moet het in Qatar zonder sterspeler Mane doen, maar hebben bewezen dat ze ook zonder hem in goede doen verkeren. Ze zullen er alles aan doen om de belangrijke punten van Ecuador af te pakken.

Voorspelling Ecuador vs Senegal

We verwachten dat de wedstrijd tussen Ecuador vs Senegal een van de spannendste wedstrijden van het toernooi zal worden.

Beide ploegen hebben namelijk nog kans om zich te kwalificeren voor de knock-outfase en ze hebben ook beide laten zien dat ze over een goede ploeg beschikken die prima kan voetballen.

Het wordt extra interessant als Ecuadoraan Enner Valencia niet op tijd fit is voor het duel, dan zullen de twee ploegen het beide zonder hun sterspelers moeten uitvechten.

We voorspellen een open wedstrijd met doelpunten aan beide zijden, waarna Ecuador uiteindelijk met winst van het veld stapt.

Wedtips

De wedtips voor Ecuador vs Senegal zijn afkomstig van Zebet.

🏆 Winnaar: Ecuador (2.35)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.92)

🥅 Meer dan 0.5 doelpunten in de eerste helft (1.43)