Contacteer Ons

Slots

Dwarf Mine

Creativiteit is altijd een sterk punt geweest bij de dames en heren van Yggdrasil en ook deze gokkast zal niet teleurstellen wat betreft creativiteit. De kast biedt tussen de 1024 en 16807 (!) winlijnen. Daarnaast heeft Dwarf Mine een medium hoge volatiliteit en een RTP van 96,8%. De minimale inleg is €0,10 en de maximale is €200. Met de maximale inleg is de hoogst mogelijke winst €488.000 (2440x). De kast heeft 5 rollen, die na het winnen van Scatter symbolen maximaal 7 symbolen kunnen laten zien. 

In deze kast zijn geen Jackpot, Wild en bonusspel aanwezig, maar wel een hele leuke Scatter. Deze Scatter zou nog wel eens meer op kunnen leveren dan alle andere drie opties bij elkaar!

Hoe ziet Dwarf Mine eruit?

Zoals hierboven al vermeld is, heeft Yggdrasil niet alleen programmeurs in dienst, maar ook erg creatieve mensen. Deze slotmachine ziet er niet slecht uit, al hebben we betere kasten van het bedrijf voorbij zien komen. De uitstraling van de gokkast geeft je het idee dat je in tunnel aan het boren bent met je collega. Deze collega bedient de rollen als jij op de spinknop drukt. De iconen zijn standaard iconen uit een kaartspel in diverse kleuren. De speciale iconen zijn een Helm, Pikhouweel en een Schep. 

De Scatter is een boor, welke eenmaal gedraaid, de grondboor aan de onderkant van het veld naar beneden laat boren. Hierdoor komt er een extra lijn vrij die, na het controleren op winlijnen, het scherm een lijn naar onder laat zakken. Na elke Scatter gaan we dus dieper de grond in. Als je meerdere boren te pakken hebt, ga je meerdere lijnen naar beneden (met een maximum van 7). 

Deze kast is qua muzikale kwaliteit en geluidseffecten, voor een Yggdrasil kast redelijk middelmatig,  maar dat mag de pret niet drukken.

Hoe Speel je Dwarf Mine?

De layout van de kast is relatief standaard, met de spinknop in het midden. Vanuit het midden naar links vinden we de Maxbet, de inleg in €, de waarde van de coins en het aantal winlijnen. Aan de rechterkant van de spinknop vinden we de autospin, het gewonnen bedrag en het beschikbare saldo.

Het doel van het spel is om kristallen en Scatters te verzamelen. Je dient 5 kristallen van elke kleur te verzamelen. De kristallen kunnen echter alleen maar gevonden worden nadat je rollen groter zijn dan de standaard 1024 maat. Heb je er 5 kristallen tevoorschijn weten te halen? Dan krijg je 5 gratis spins in basismode. Meer over de bonussen hieronder.

Dwarf Mine

Bonussen

Hierboven werd al duidelijk dat er jacht gemaakt moet worden op de kristallen. Echter, het kan nog harder lopen als je het voor elkaar krijgt om 3 Scatters op het scherm te krijgen. Hiermee worden de lijnen naar 7 iconen per rol getrokken en krijg je 10 gratis spins. Dit is ook het moment dat het aantal winlijnen op het maximaal aantal van 16807 komt te staan. Je winsten worden opgeteld en aan het einde van de free spins uitgekeerd. Afhankelijk van je geselecteerde inleg, kan dit heel snel heel hoog oplopen.

Wat vinden wij van Dwarf Mine?

Buiten het feit dat we audiovisueel mooiere kasten van Yggdrasil hebben gezien, maakt deze kast het met zijn bizarre boor-gimmick meer dan goed. Hiermee kun je snel een flink bedrag binnenhalen. En als je zoveel winst ziet, maakt het uiterlijk van een kast natuurlijk niet veel meer uit! Dit is een leuke kast, maar voor de mensen die voor het totaalplaatje gaan, zal deze redelijk snel gaan vervelen.