Contacteer Ons

Voorspellingen

Duitsland vs Italië Voorspelling – Nations League 2022

Duitsland vs Italie voorspelling Nations League 14 Juni 2022
Duitsland vs Italië Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Dinsdag 14 Juni, 20.45 uur – Borussia-Park, Mönchengladbach

Duitsland vs Italië Voorspelling

Duitsland zal op 14 juni Italië in eigen land ontvangen om de 4e wedstrijd te spelen voor de Nations League. Beide landen wisten elkaar in evenwicht te houden in de eerste wedstrijd vorige week. Het werd toen 1-1 in Bologna. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met Engeland en Hongarije als andere landen in de groep, zullen beide landen zeker vol voor de winst gaan aangezien groepswinst nog altijd op het spel staat. Duitsland vs Italië belooft dus een interessante pot te worden.

Duitsland teamnieuws

Duitsland wist dus de eerste wedstrijd in en tegen Italië niet te winnen. De critici zijn het er nog niet helemaal eens of Italië zo sterk was of dat Duitsland de Italianen te veel liet voetballen. Immers de Duitsers kwamen eerst op achterstand en het leek of ze pas vanaf dat moment gingen voetballen. 

Coach Hans-Dieter Flick kan in eigen huis wederom over een volledig fitte selectie beschikken. Dat zal inhouden dat routiniers Manuel Neuer en Thomas Müller in de basis zullen starten.

Italië teamnieuws

Italië wist in eigen huis de aanvalsdrang van Duitsland vorige week goed in bedwang te houden. De Italianen gaven vrijwel niks weg en wisten zelf eenmaal te scoren. De tegengoal van Duitsland kwam echter enkele minuten na de openingstreffer van Lorenzo Pellegrini.

Het lijkt er dus op dat de ploeg van coach Mancini de knop heeft weten om te zetten na het mislopen van het WK in Qatar. Het is nu aan de coach om de tweede ontmoeting met de Duitsers winnend af te sluiten om zo de leiding in de groep over te nemen.

Onderlinge resultaten

Italië vs Duitsland speelden 8 keer eerder tegen elkaar. De Italianen wisten daarvan 3 wedstrijden te winnen. De Duitsers wisten in totaal maar 1 keer te winnen van Italië. Er werd in totaal maar liefst 4 keer gelijk gespeeld. 

Het laatste gelijkspel dateert dus van vorige week en bewijst maar weer eens dat beide landen erg aan elkaar gewaagd zijn. Het belooft weer een spannende wedstrijd te worden!

Wedtips Duitsland vs Italië

Die Mannschaft wil voor eigen publiek zeker niet ten onder gaan tegen Italië. We kunnen dus veel van de Duitsers verwachten in aanvallend opzicht.

Aan de andere kant heeft Italië vorige week laten zien hoe ze de Duitsers kunnen bedwingen. Het balbezit zal voor de Duitsers zijn en wij denken dat ze wederom het net zullen vinden. 

Het is maar de vraag of de Italianen in staat zijn om er weer een gelijkspel uit te slepen. Wij denken van niet en verwachten dat Duitsland de wedstrijd met een minimaal verschil zal winnen.

Wedden op Duitsland vs Italië

Voor nieuwe spelers heeft Circus een Odds Boost beschikbaar voor deze wedstrijd. Je krijgt odds van 10.00 als beide teams weten te scoren!

Deze bonus claim je HIER.

De overige wedtips voor Duitsland vs Italië hieronder zijn ook afkomstig van Circus Nederland.

🏆 Winnaar: Duitsland (1.81)
⚽ Eerste helft: Gelijkspel (2.18)
🥅 Beide teams scoren: Ja (1.82)

Circus heeft ook de volgende interessante combo voor je klaar staan:

🏆 Duitsland wint en meer dan 2.5 goals (2.70)