Contacteer Ons

Voorspellingen

Duitsland vs Engeland Voorspelling – Nations League 2022

Duitsland vs Engeland voorspelling Nations League 7 juni 2022
Duitsland vs Engeland Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Dinsdag 7 Juni, 20.45 uur – Allianz Arena, München

Duitsland vs Engeland Voorspelling

Op dinsdag 7 juni ontvangen onze oosterburen Engeland om hun tweede wedstrijd in de Nations League te spelen. Het belooft een interessante open wedstrijd te worden tussen twee ploegen die graag willen voetballen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zowel Duitsland als Engeland hebben zich gekwalificeerd voor het WK voetbal in Qatar later dit jaar. De Nations League wordt door beide landen dan ook gezien als generale voor het eindtoernooi.

Kan Engeland zich nog steeds meten met de toplanden? En is Duitsland op weg om wederom als favoriet het WK te starten?

Duitsland teamnieuws

Duitsland is altijd een land waar rekening mee gehouden moet worden als het gaat om de eindoverwinning. Ook nu heeft Hans-Dieter Flick een zeer uitgebalanceerd elftal dat bestaat uit spelers die allemaal bij een topclub in Europa spelen. 

Met 8 spelers is Bayern München de hofleverancier van ‘Die Mannschaft’. Kimmich, Goretzka, Müller, Sané zijn allemaal geselecteerd en weten precies hoe ze met elkaar moeten spelen. 

In het doel staat wellicht de beste doelman ter wereld: Manuel Neuer. Met 36 jaar is hij overigens de oudste speler in de Duitse selectie.

Engeland teamnieuws

Engeland is maar al te blij met de nieuwe generatie voetballers. Het voetballand heeft lang genoeg aan de zijlijn moeten toekijken hoe andere toplanden het tot de finales schopten.

Nu is Engeland terug en de verliezend Europees finalist heeft nu haar zinnen gezet om zo ver mogelijk in de Nations League en natuurlijk het WK in Qatar te komen.

Er zal veel afhangen van spelers zoals Jason Mount van Chelsea, Raheem Sterling, Jack Grealish en natuurlijk Harry Kane.

Coach Gareth Southgate kan tegen Duitsland over een geheel fitte selectie beschikken en dus zullen alle eerder genoemde spelers naar verwachting hun opwachting maken tegen Duitsland.

Onderlinge resultaten

Sinds 2010 speelden Engeland en Duitsland 5 keer tegen elkaar. Duitsland wist daarvan 2 keer te winnen. Engeland ook 2 keer en er werd 1 keer gelijkgespeeld. Beide landen zijn dus enorm aan elkaar gewaagd. 

De laatste wedstrijd tussen Duitsland en Engeland werd door Engeland met 2-0 gewonnen in 2021. Raheem Sterling en Harry Kane waren toen de doelpuntenmakers.

Wedtips Duitsland vs Engeland

We verwachten veel van de wedstrijd Duitsland vs Engeland. Veel kansen en een wedstrijd die op en neer gaat, gezien beide teams graag willen voetballen. 

Dit zal tot veel doelpunten leiden en zoals met bijna elke wedstrijd zal Duitsland toch in de tweede helft aan het langste eind trekken. Wij gaan dus voor een overwinning voor Duitsland.

Wedden op Duitsland vs Engeland met Circus

De wedtips hieronder zijn afkomstig uit het sportsbook van Circus Nederland. Nieuwe spelers bij Circus kunnen een Odds Boost claimen, deze zet de quoteringen voor ‘meer dan 1.5 goals' op 10.00!

De Odds Boost claim je HIER!

Voor alle andere spelers hebben we de volgende wedtips voor Duitsland vs Engeland opgesteld.

Selecteer jouw favoriete wedtip, claim je bonus en plaats een weddenschap via de banner hieronder.

🏆 Winnaar: Duitsland (2.39)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.82)

⚽ Aantal doelpunten: Over 2.5 (2.06)