Contacteer Ons

Slots

Druidess Gold

 

De Druidess Gold slotmachine van Nyx ziet er op het eerste oog mysterieus en ongewoon uit. Met 1296 winlijnen, een wild en een scatter en een RTP van 96.15%, kan dit best een leuke slot worden. De minimale inleg is €0,50 en de maximale inleg is €500, met een maximale uitbetaling van 1250x je inleg. Hoewel het lijkt alsof de slot uit 8 rollen bestaat, zijn dit er eigenlijk maar 5. Hieronder lees je hoe dat komt.

Hoe ziet de Druidess Gold gokkast eruit?

De achtergrond van deze slot en de art op de cover belooft heel wat van deze slot, dus op het eerst oog zijn we enthousisat.  De achtergrond van de slot is echt prachtige fantasy art, welke je in boeken als van Dungeons and Dragons etc. tegen kunt komen. Een mooi groen bos met een lichtgroene zonnestraal die de bodem van het bos raakt, het hele plaatje is compleet. 

Uiterlijk
De slot zelf zit in een mooi gekleurd frame wat recht uit het bos lijkt te komen, zeker omdat er zelfs nog stukken tak en bladeren op de hoeken te vinden zijn. Het opmerkelijke design van de slot past perfect in het thema. 

Muziek en geluid
En dan de muziek. De vloek die we nu bij een aantal Nyx gokkasten hebben gezien is dat deze helemaal niet past bij het verrassende uiterlijk. Druidess Gold kampt met hetzelfde probleem en heeft alleen muziek als je op de spinknop drukt. Helaas moeten we concluderen dat Nyx de plank behoorlijk misslaat met deze muziek.

Hoe wordt de Druidess Gold slot gespeeld?

Zoals gezegd lijkt het op het eerste gezicht alsof de Druidess Gold slot uit 8 verschillende rollen bestaat. We kwamen er vrij snel achter dat dit niet het geval is.

Reelfecta Reel
Er zijn namelijk 4 rollen met elk 3 iconen en een heel groot vlak in het midden met 4×4 iconen. Dit vlak in het midden heet die Reelfecta Reel en dient als 1 rol en geeft je daarmee dus 16x kans op het krijgen van een icoon dat een winlijn maakt. Het totaal staat dus op 5 rollen, waarvan er 1 helemaal anders is als de rest. Een leuke gimmick die veel prijzen garandeert!

Iconen
De iconen passen allemaal goed in het thema en komen goed tot hun recht op de achtergrond. In aflopende waarde zien we de scatter, de tovenaar, de raaf, het boek, de staf en zwaard, de kaars, en de kaartsymbolen A, K, Q, J en 9.

Besturing
De layout van de Druidess Gold gokkast is zoals we die vaak van Nyx zien. Aan de rechterkant boven het speelveld heb je een informatieknop waar je de speluitleg kan lezen en de autospin in kan stellen. Rechtsonder zien we de spinknop en linksonder kan je je inleg eenvoudig aanpassen met twee pijltjes.

druidess gold

Bonussen

Deze gokkast kent een free spins ronde welke vrijgespeeld kan worden door middel van scatters. De scatter iconen komen alleen voor in de 16 vlakken van de middelste rol, ook wel de Reelfecta Reel genoemd. Als je 5 scatter iconen weet te scoren word je beloond met 3 free spins in de bonusronde.

Free Spins
Het doel van de gratis spins ronde is om zoveel mogelijk wilds te verzamelen. Deze wilds komen alleen aan de buitenste randen van de Reelfecta Reel voor en blijven sticky tot aan het einde van de bonusronde. Daarnaast geeft elke wild die je draait recht op 1 extra free spin tot een maximum van 12.

Als je alle blokken met een wild weet te vullen, zal de hele Reelfecta Reel een gigantische wild worden, zoals in de screenshot hierboven. Als je dit voor elkaar krijgt kan je rekenen op hele hoge prijzen!

Je kan in deze ronde ook een gifbeker draaien. Als dit gebeurt eindigt de bonsuronde meteen en krijg je slechts een karige 2x je inleg terug.

Wat vinden wij van Druidess Gold?

De Druidess Gold gokkast heeft ons in positieve zin verrast. De grote derde rol met 16 iconen en de innovatieve bonusronde heeft ervoor gezorgd dat we hoge winsten hebben gehaald en dat we lang plezier aan deze Nyx gokkast hebben beleefd. We zijn vooral erg tevreden over de hoge prijzen die uitgekeerd worden en dit is zeker een reden om nog eens terug te komen bij dit spel. Helaas zullen we hem dan wel op mute spelen, want de muziek is het zwaktepunt van de Druidess Gold.