Contacteer Ons

Slots

Dragon Maiden

Deze van Play ‘N Go uit 2018, bevat 5 rollen met elk 3 iconen (6 in maximale vorm) en heeft een RTP van 96%. De maximale uitbetaling is €500.000, wat 5000x je inleg is. De minimale inleg van  €0,20 en maximale inleg van €100 maken het een gokkast voor elk budget. Opvallend aan de kast is dat deze enorm grote iconen heeft vergeleken met andere kasten, dit maakt hem op het eerste oog al meteen duidelijker dan veel andere gokkasten. Tot slot kent Dragon Maiden maar liefst 243 manieren om te winnen.

Hoe ziet Dragon Maiden eruit?

Dragon Maiden heeft een lichte achtergrond en een donker speelvlak. Omdat de kast zo groot is , kan er weinig verteld worden over de achtergrond, buiten dat het lijkt of deze zich afspeelt op een recentelijk afgebrand stuk grond, waarbij de kast leunt op een nog smeulend stuk hout. Het mag duidelijk zijn dat deze kast een drakenthema heeft. Zelfs het leuk geanimeerde logo heeft wel wat weg van het Dungeons and Dragons logo. 

De iconen van de kast zijn ook helemaal in stijl. De iconen zijn als volgt in aflopend puntenaantal: de Dragon Maiden, een rode ring, een paarse ring, blauwe dolk, een groene munt, paarse schoppen, rode harten, gele ruiten en groene klaveren. De Maiden verandert in een wild als er meer van deze iconen op het scherm komen. Er is ook nog een scatter aanwezig, maar daarover later meer. 

De muziek evenals het geluid is spot on. Rustig wanneer er niks te doen, maar het geeft je een opzwepend gevoel wanneer de kast echt spannend begint te worden.

Hoe wordt Dragon Maiden gespeeld?

De layout van de kast is enorm makkelijk en er zijn ook niet heel veel knoppen op de kast te vinden. Van rechts naar links, beginnen we met de Autospin knop, welke nog meer opties kent in de vorm van een menu. Hiernaast vinden we de spinknop, een schermpje met je inleg en de inleg selector. Tot slot zien we aan de linkerkant nog je huidige saldo en een infoknop voor alle nodige speluitleg.

De bedoeling van de game is om middels de scatters free spins en grotere wilds te krijgen. Twee of meer scatters triggeren een re-spin, waarbij de draken blijven staan. Ze blijven staan totdat je geen draken meer rolt, of de rollen zonder draken op zijn.

dragon maiden

Bonussen

Zodra er 2 draken gerold worden, wordt er een re-spin getriggerd. Als je daarna weer een draak tevoorschijn krijgt, word je beloond met tenminste 8 free spins. In de free spins mode, geeft het rollen van scatters ook nog eens een uitbreiding op de rol, waardoor er meer winkansen gecreëerd worden.

Ons Oordeel over Dragon Maiden

Om heel eerlijk te zijn, hebben we ons bijzonder goed vermaakt met deze slot machine. Hij geeft je net genoeg gevoel dat je grote prijzen kunt winnen en geeft je een gevoel van overwinning als dit dan ook echt gebeurt. Je hoeft dan ook nooit lang op deze grote prijzen te wachten. Het rollen van drie scatters was geen makkelijke opgave, maar als dit dan ook eenmaal lukt, word je meer dan voldoende beloond om door te willen gaan. Het geluid geeft je meer dan genoeg motivatie om dit dan ook te blijven doen. We krijgen meteen weer zin om Game of Thrones te kijken!