Contacteer Ons

Slots

Dragon Kings

 

Dragon Kings van Betsoft bestaat uit 5 rollen met 1 rol van 1 icoon extra als zesde rol. De slot kent 10 winlijnen en een RTP van 95.20%. De minimale en maximale inleg van het spel zijn €0,10 en €10, dus je kunt al voor een klein bedrag highrollen. De maximale uitbetaling is €280,753, wat voor zo’n kleine inleg een behoorlijk bedrag is.

Hoe ziet Dragon Kings slot eruit?

Ja hoor, daar heb je weer zo’n cliché Chinese gokkast. Of toch niet? We moeten toegeven dat dit ons eerste reactie was en we waren aangenaam verrast dat de visuals een stuk beter zijn dan de concurrentie. De kast ziet er op de achtergrond uit als een schilderij, maar wel met een blur eroverheen. 

Uiterlijk
Gaan we naar de kast zelf kijken, zien we een duidelijkere variant van hetzelfde schilderij, waar de slotmachine zelf akelig goed bij past qua kleur. Ook hier is een dieprode achtergrond te vinden, maar door een kleine afwijking en speling met kleur, is hij aantrekkelijk en verfrissend om te zien. De iconen zijn goed helder op de achtergrond en geen enkel icoon heeft dezelfde kleur als de achtergrond. 

Muziek
De muziek van de kast stijgt ook ver boven de concurrerende gokkasten uit. Er zitten chinese tintjes aan de muziek, maar deze doen wat moderner aan dan we gewend zijn. Zeer aangenaam om te horen! Aan de muziek te horen, zijn de free spin rondes trouwens veruit het belangrijkste onderdeel van Dragon Kings slot.

Hoe wordt Dragon Kings slot gespeeld?

Dragon kings is een relatief standaard spel, waarbij de winlijnen van links naar rechts zullen moeten vallen. Het verschil met een standaard machine is dat er aan de rechterkant nog een extra icoon zit, die af en toe wat bonussen geeft. Alle draken die voorbijkomen in het spel fungeren als wilds en de dragon king zelf is een dubbele wild. 

Besturing
De layout van de kast is makkelijk en past goed in het thema qua vormgeving en lettertype. We zien aan de rechterkant een Buy knop zitten met daarnaast de spinknop. In het midden zien we je laatste winst en je inleg. Tot slot zien we aan de linkerkant de autoplay en de Double Up knop. 

De opvallendste knop is natuurlijk de ‘Buy knop’, waarmee je afhankelijk van je inleg voor een bepaald bedrag 30 free spins kan kopen. Dit is een leuke extra, maar het haalt juist het plezier van het jagen naar de scatters weg.

Iconen
De iconen zijn in aflopende waarde de Sycee, de karper, de jade, de gouden munt en de A, K, Q en J uit het kaartspel.

Dragon Kings

Bonussen

De grootste bonus in het spel zien we in de vorm van de free spins en de jackpot.

Free spins
Als je drie maal de dragon pearl rolt kom je in de free spins ronde terecht en worden er 6 free spins toegekend. Bij 4 iconen krijg je 10 free spins en als je er 5 draait krijg je zelfs 15 free spins. In de free spins rondes komen de draken wilds veel vaker voor, waardoor je winsten snel hoger oplopen.

Jackpot
De jackpot is misschien wel de belangrijkste feature in Dragon Kings slot. Je maakt kans op de jackpot als je de Dragon King wild in combinatie met een andere draak weet te draaien. Hoe meer extra (unieke) draken je draait, hoe hoger de jackpot uitvalt. De slotmachine kent 4 jackpots, namelijk brons, zilver, goud en diamant.

Double Up
Tot slot is er nog een Double Up feature te vinden op de gokkast, welke we wel vaker bij traditionele slotmachines zien. Deze knop geeft je na elke winst de mogelijkheid om je winst te verdubbelen of te verliezen. Een leuke extra voor de echte gokkers dus.

Onze mening over Dragon Kings

Tot onze grote verrassing is deze slotmachine heel anders dan we verwacht hadden en is het een verdraaid leuk spel! We hebben veel plezier beleefd aan de vele bonussen die het spel kent, zoals de free spins en de 4 jackpots. We zijn erg onder de indruk van deze gokkast, vooral vanwege het audiovisuele totaalplaatje waar we altijd veel waarde aan hechten. We kunnen dan ook zeggen dat het een aanrader is en als je hem tegenkomt, geef er eens een slinger aan, al is het maar voor de fun!