Contacteer Ons

Slots

Dragon Chase

Deze videoslot van Quickspin is in juni 2019 uitgekomen. Hij heeft een RTP van 96.39%, met een medium volatiliteit. De minimale en maximale inleg van de slotmachine zijn respectievelijk €0,20 en €100. De kast kent 20 winlijnen op 5 rollen, met elk 3 iconen. Dragon Chase heeft een mini, minor, major en een grand jackpot.

Hoe ziet Dragon Chase eruit?

Normaal behandelen we altijd eerst de achtergrond van het spel en het complete visuele gedeelte, maar dat draaien we deze keer eens om.

Muziek en geluid
Vaak horen we bij gokkasten met een Chinees thema een standaard muziekje dat heel erg Chinees probeert te zijn. Bij Dragon Chase is dat echter niet het geval, wat voor ons een verademing was. De muziek is gewoon solide. Qua geluiden is er niet heel veel te horen, buiten een piep of een pingeltje. Deze geluiden storen niet en hebben niet veel invloed op de speelervaring.

Uiterlijk
Nu dat uit de weg is, kunnen we het over het visuele gedeelte hebben. De achtergrond van de kast is een licht geanimeerde draak die zich vast heeft geklampt aan de speelruimte. De kleurtoon is dieprood en geeft het idee dat het nacht is. De speelruimte is afgebakend door een gouden rand en heeft een dieprode achtergrond. Dit is waarschijnlijk gedaan om de iconen wat beter op te laten vallen in de toch al rode omgeving,  wat goed gelukt is.

Hoe wordt Dragon Chase gespeeld?

De bedoeling van het spel is winlijnen van links naar rechts te scoren. Hierbij wordt je geholpen door de draak, die op willekeurige momenten wilds de kast in spuugt. Dit zijn ballen die op een bepaalde positie in de kast gedropt worden. Is dit op de bovenste of middelste rij, valt deze per spin naar beneden om vervolgens uit de kast te zakken. Het grootste doel in deze gokkast is natuurlijk de jackpot. Als je dit icoon tevoorschijn weet te draaien krijg je pas echt grote winsten! 

Besturing
De besturing van de slot hangt af van waar je het spel speelt, maar op onze website bevindt hij zich gewoon onder de gast. We zien aan de rechterkant de spinknop met daarnaast de autoplay en quickspin knop. In het midden kan je je inleg veranderen en zie je hoeveel geld je nog over hebt.

Iconen
De iconen van het spel zijn in aflopende waarde de gouden draak, de groene kikker, de blauwe edelsteen, de drie munten, de A, K, Q, J en de 10.

dragon chase (1) (1)

Bonussen

We kennen drie verschillende bonussen in deze videoslot, namelijk de wild, scatter en jackpot. 

Wild
De Wild wordt zoals eerder gezegd op willekeurige moment door de draak uitgespuugd.  Nadat hij op het scherm verschijnt zakt hij elke spin 1 positie naar beneden, waardoor hij langer winlijnen kan uitbreiden.

Free Spins
De scatter bestaat uit een gong met het woord ‘bonus’ eronder en zorgt voor free spins. Als je drie scatters draait worden er automatisch 10 free spins uitgedeeld. Tijdens de free spins voegt de draak elke beurt wilds aan het spel toe die ook nog eens langer blijven staan.

Jackpot
Dit is waar het allemaal om draait in de Dragon Chase slot. Als je drie jackpot symbolen draait kom je in een minigame terecht. Tijdens deze minigame moet je proberen om zoveel mogelijk jackpot iconen te vangen. Als je er 15 hebt krijg je de grand jackpot en bij lagere aantallen krijg je de mini, minor of major jackpot.

Wat vinden wij van Dragon Chase slot?

Naar ons mening heeft het spel in de standaard ronde niet erg veel te bieden, voornamelijk omdat het moeilijk is om op deze manier grote prijzen te winnen. Er waren tijden dat we in Funmode speelden, dat we op maxbet ons geld al helemaal kwijt waren voor we ook maar een winlijn hadden gescoord. 

Het is daarom extra belangrijk om jacht te maken op de scatters en jackpot om zo toch nog kans te maken op hoge prijzen. Voor de echte jackpot jagers kan dit een interessante slot zijn, vanwege de hoge maximale uitbetaling. Het is jammer dat het normale spel niet erg uitdagend is, want de goede visuals, de wildspuwende draak en de goede muziek hebben veel potentie.