Contacteer Ons

Slots

Dragon Born

Deze visueel aantrekkelijke kast van Big Time Gaming heeft 6 rollen, 117.649 winlijnen, een goede volatiliteit en een RTP van 95%. De minimale inzet is €0,20 en de maximale inzet bedraagt €10, wat Dragon Born een goede gokkast maakt voor beginnende spelers. Dit is een gokkast uit de Megaways serie, waar we later nog meer over uitleggen.

Hoe ziet Dragon Born eruit?

Zoals we al zeiden is deze kast visueel erg uitnodigend. De achtergrond is een uitzicht op een fantasiewereld, waar de zon opkomt aan de rechterkant en de wolken aan de linkerkant hangen. De kast zelf is duidelijk en heeft een goed contrast met de achtergrond en de iconen. 

De opvallendste symbolen zijn respectievelijk een draak, een rode en blauwe edelsteen en een groene vlag. Daarnaast kent de kast ook een aqua 9, gele 10, groene J, blauwe Q, rode K en paarse A. Daarnaast mogen de Scatter en de Wild niet ontbreken, maar daarover vertellen we meer onder het ‘Bonus’-kopje.

Qua geluid stelt deze gokkast ietwat teleur, omdat de muziek meer irriteert dan dat deze iets toevoegt aan de kast. Elke keer als je spint, begint de kast muziek te maken, maar is net niet op tijd stil als je weer op de spinknop drukt. Hiernaast sluit de muziek niet op elkaar aan, wat voor een rommelig geluid zorgt voor de snellere spelers onder ons.

Hoe speel je Dragon Born?

Deze gokkast is erg eenvoudig en heeft maar een paar knoppen. Aan de rechterkant vinden we de spinknop met daarnaast de autospin knop. Aan de uiterst linkerkant zien we de inlegkeuze met daarnaast het optiemenu.

Onder de autospin knop zit een menu waarmee je verschillende instellingen kan aanpassen, zoals je maximale winst en verlies. Dit is een unieke optie van Big Time Gaming, welke meer softwareproducenten naar ons mening zouden mogen integreren. 

De Megaways waar we het net over hadden, zijn de ongelofelijke hoeveelheid winlijnen. Dit komt doordat er blokken van verschillende formaten in de rollen zitten, welke meerdere combinaties tegelijk mogelijk maken. Zo is de Wild bijvoorbeeld een hele rol groot! Het doel is dan ook om zoveel mogelijk combinaties te maken.

Dragon born

Bonus

Als je de bonusronde wilt bereiken moet je met de scatters (een diamant) free spins te krijgen. Hierbij leveren 3 scatters 6 free spins op en leveren 6 scattersymbolen maar liefst 50 (!) free spins op. Elke keer dat je in de free spins een scatter krijgt, wordt er een extra free spin toegekend. Hoe meer scatters je rolt in de free spins modus, hoe hoger je uiteindelijke bonus wordt die je uitgekeerd krijgt. 

De Wilds tellen, net als bij heel veel kasten, mee aan de winlijn van een specifiek icoon. Omdat de Wild een hele rol in beslag neemt, kan je meerdere iconen met winlijnen vrijspelen. Dat kan al snel grote winsten opleveren!

Ons oordeel over Dragon Born

Misschien is het voor velen slechts een klein detail, maar de audio op een kast is heel bepalend voor het zetten van de sfeer van de machine. Deze is bij Dragon Born soms, als je even niks doet, zo stil dat je af en toe controleert of de gokkast nog wel aan staat. Wanneer je op de spinknop drukt, hoor je echter weer een rijk scala aan geluiden. Wij zouden graag zien dat Big Time Gaming het geluid wat beter over het spel verdeelt, dit zou deze gokkast nog interessanter maken. Al met al zijn wij echter fan van deze kast, hij is zeker het spelen waard! Ook met het geluid op mute.