Contacteer Ons

Slots

Double Tigers

 

De Double Tigers slot van Wazdan uit 2018 heeft een RTP van 96.24%en een middel volatiliteit. De minimale inleg is €0.10 en de maximale inleg bedraagt €100. Er zijn geen wilds, geen bonussen, geen jackpots en geen free spins rondes, maar wel 2 tijgers en dat is een voorbode van wat hieronder staat.

Hoe ziet de Double Tigers slot eruit?

We zien een prachtig Aziatisch prieeltje, waarbij we als speler op een brug staan. De slotmachine zelf staat ook op de brug, net onder een pagode. Het is mistig en de vuurvliegjes fladderen weelderig rond de lampionnen die aan de zijkant van de pagode hangen.

Uiterlijk
De slot zelf is doorzichtig en geesten van 2 tijgers maken de iconen van de slotmachine, samen met lege vlakken tussendoor. We zien een blauwe en een gele tijger, waar de blauwe naar links kijkt en de gele naar rechts. Ze representeren Yin en Yang, zo lijkt het.

Muziek en geluid
De muziek is typisch Aziatisch en een beetje afgezaagd. We horen wel een spannende ondertoon in de muziek, wat natuurlijk goed bij de tijgers uit het thema past. Het mag wel gezegd worden dat de audio van de slotmachine harder staat dan bij gemiddelde kasten en dat is voor Wazdan een unicum en zeker geen slecht gegeven. Al met al, de slot ziet er goed uit en klinkt hij zeker niet slecht.

Hoe wordt de Double Tigers gokkast gespeeld?

Het lijkt erop dat Wazdan zich qua functies met deze slot een beetje in de vingers heeft gesneden. Met twee iconen en geen enkele bonusfunctie, kun je namelijk niet heel erg veel. Je telt het aantal gelijke iconen wat er op het veld te vinden is en daarop baseer je de winlijn. Dus je kunt van 3 tot 8 tijgers op veld hebben om te winnen.

Iconen
Over de iconen valt weinig te vertellen. We hebben al gezegd dat er een gele en een blauwe tijger aanwezig zijn, welke worden aangevuld met lege vakken. We moeten Wazdan wel nageven dat de iconen mooi geanimeerd zijn.

Besturing
De besturing is een beetje chaotisch, zoals we van Wazdan slots gewend zijn. Aan de rechterkan zien we een speedknop en de autospin, met daarnaast de spinknop en een selector voor de volatiliteit. Onderaan de slot kan je je inleg selecteren en de rest van de instellingen bevinden zich aan de linkerkant van het scherm.

double tigers

Bonussen

Hoewel er geen wilds, scatters, jackpots of andere bonussen aanwezig zijn, biedt de gokkast nog enigszins een bonus aan in de vorm van een ‘gamble functie'.

Na elke win kan je met een soort kop-of-muntspel proberen om je winst te verdubbelen. Als je de juiste kleur kiest zal je winst worden verdubbeld, maar als je de verkeerde kleur kiest gaat al je winst verloren. Dit kan je tot 7x op rij doen, waardoor je (met veel geluk) hogere winsten kan behalen.

Wat vinden wij van de Double Tigers slot?

Op het eerste oog hadden we veel verwacht van de Double Tigers lot van Wazdan. Hij ziet er goed uit, klinkt goed en belooft veel. Na enige tijd spelen hebben we ontdekt dat de gokkast erg weinig te bieden heeft.

Wat ons betreft is dit geen aantrekkelijke gokkast, maar probeer hem hierboven eens uit en bepaal zelf wat je ervan vindt!