Contacteer Ons

Slots

Double stacks

Deze kast van Netent heeft het allemaal! 5 rollen, 10 winlijnen en 1000x je inleg winnen tot een maximum van €200.000. Hiernaast heeft de kast ook nog een RTP van 96.10% , free spins en scatter en wild symbolen. De minimale inleg is €0.10 en de maximale inleg is €200. Wat wil je nog meer hebben op een gokkast?

Hoe ziet Double Stacks eruit?

De achtergrond is rozerood, met een lamp achter het midden van de kast, die het licht naar de zijkant van de kast schijnt. De gokkast zelf vult vrijwel het hele scherm en geeft het gevoel alsof je echt in een casino staat. Alle standaardsymbolen zoals de #7, bar, diamant, druif, citroen, kers, meloen en de bellen zijn in de machine aanwezig.  De symbolen hebben allemaal een overdreven felle kleur, wat deze kast meer dan goed staat. Als er een icoon oplicht, laten ze het rastermechanisme zien wat in oude gokkasten werd gebruikt, wat een mooi detail voor een deze kast is. 

De muziek is rustige, digitale jazz. Hoewel de muziek niet echt gekoppeld is aan het thema van de kast past het er uitstekend bij. De geluidseffecten zijn in de vorm van een digitaal rateltje als de rollen draaien. Naast de geluiden bij winst, zijn er niet heel veel extra geluidseffecten op deze gokkast.

Hoe wordt Double Stacks gespeeld?

Net als op bijna elke kast staat de belangrijkste knop, de spinknop, in het midden. Aan beide zijkanten vind je de max bet en de autoplay knop. Aan de linkerkant vinden we de hoogte van de inleg en de inzetwaarde. Deze waarden kunnen aan de rechterkant van de kast vergeleken worden met de muntwaarde en het aantal coins.

Het doel van het spel is om te zorgen dat de rollen vol met één icoon komen te staan. Zodra dit gebeurt, worden de iconen op de rol verdubbeld. Dit kan voor extra grote prijzen zorgen, van tot wel 1000x je inleg. Het mooie aan Double Stacks is dat de wild tijdens de free spins ook verdubbeld wordt als je die met een volle rol draait. Dit verdubbelt dus ook je kans om grote winsten te behalen!

Double Stacks

De Bonussen

Dit is waar het allemaal om draait bij deze gokkast! Free spins zijn de manier om veel geld te winnen. Hoe kom je bij de free spins? Door scatters te landen op de rollen. Bij drie scatters, krijg je 5 gratis spins. Bij 4 scatters krijg je er 15 en bij 5 scatters word je zelfs getrakteerd op 30 free spins! Leuk om te weten is dat de wild ook verdubbeld wordt met een stacked rol. Vooral deze feature kan heel veel geld opleveren.

Ons oordeel over Double Stacks

Deze kast heeft veel weg van een klassieke machine en dat is soms ook wel eens leuk om op te spelen. Bijna alle kasten proberen tegenwoordig luid, flitsend en opvallend te zijn met allerlei extra functies. Deze is lekker recht-toe-recht-aan, geeft (hoge) standaardprijzen en leuke extra’s. We weten niet zo goed wat we van de muziek moeten vinden, maar omdat deze zo rustig is, vergeet je hem al snel. Als je het als achtergrondmuziek beschouwt kun je meer focussen op de geweldige winsten die deze kast kan opleveren!