Contacteer Ons

Slots

Dolphin Gold

 

Nyx heeft met dit spel een zee thema neergezet met een RTP van 96.32% en hoge volatiliteit. De Dolphin Gold slot beschikt over 40 winlijnen en heeft een vreemde minimale inleg van €0,48. De maximale inleg is  €60 euro, waarmee een hoofdprijs van €50.000 plus nog een Jackpot €50.000 te winnen zijn.

Hoe ziet de Dolphin Gold slot eruit?

Welkom in de onderwaterwereld van Dolphin Gold, waar dolfijnen groot geld uitdelen en garnalen over luchtbellen naar boven kruipen. 

Uiterlijk
Het spel speelt zich af in een koraalrif, waar de zee nog lekker blauw is. De slot onderscheidt zich met belletjes van de achtergrond en dat is een leuk detail. De achtergrond van de gokkast is wisselend blauw/ donkerblauw en laat goed de lijnen van de rollen zien. 

De iconen hebben niks van de achtergrondkleur, dus er is meer dan genoeg contrast, wat het fijn kijken maakt. Alleen het icoon van de rog is soms een beetje moeilijk zichtbaar.

Muziek en geluid
We vermoeden dat het geluid van de gokkast geïnspireerd is op de kleine zeemeermin. Hij past wat dat betreft redelijk in het thema, maar heeft ons niet weten te overtuigen. Bij grote winsten wordt het geluid echt afgrijselijk, maar dat heeft meer met de geluidskwaliteit te maken dan met het geluid zelf.

Hoe wordt de Dolphin Gold gokkast gespeeld?

Dit spel wordt gespeeld door winlijnen van links naar rechts te spelen. Je hebt hiervoor een aantal hulpmiddelen, zoals de twee dolfijn iconen, waarvan er een als scatter wild dient en de ander als double wild.

Double wild
De double wild fungeert als een normale wild, met als enige extra dat hij de winst op de winlijn verdubbelt. Deze wild vervangt alle iconen, behalve de scatter wild.

Scatter Wild
Zoals de naam al doet vermoeden is de scatter wild een wild die ook fungeert als scatter. Deze speciale wild verschijnt alleen op rollen 2, 3 en 4 en zal je naar de bonusronde brengen als je er 3 hebt weten te draaien. In het bonuskopje hieronder lees je meer over de wilds en scatters.

Iconen
De iconen die je tegenkomt in het spel, zijn van hoog naar laag de rog, de schildpad, de vissen, het zeepaardje, de K, Q of J en de 10 of 9.

Dolphin Gold

Bonussen

Geheel in het onderwaterwereld thema is het de bedoeling om zoveel mogelijk dolfijnen te verzamelen. Als je tussen de 3 en 12 blauwe dolfijnen op je scherm krijgt, heb je namelijk recht op 3 tot 21 gratis spins. Hieronder zie je een overzicht.

Aantal Free Spins
6 Wild dolfijnen3
7 Wild dolfijnen6
8 Wild dolfijnen9
9 Wild dolfijnen12
10 Wild dolfijnen15
11 Wild dolfijnen18
12 Wild dolfijnen21

Tijdens de bonusronde zijn alleen de gouden dolfijnen beschikbaar op rol 4. Als je deze rolt krijg je, afhankelijk van hoeveel je er hebt, een aantal extra gratis spins. Onze ervaring leert dat je zo heel lang in de free spins modus kan blijven.

Onze mening over Dolphin Gold

Het thema van Dolphin Gold is goed uitgedacht en de grafische vormgeving klopt ook goed. Helaas gooit de muziek roet in het eten, wat erg jammer is. Daarnaast is de uitleg ook erg onduidelijk en tegenstrijdig, dus we raden je aan om het spel hier eerst gratis te spelen voor je in een online casino speelt!

Qua uiterlijk en bonusopties is dit namelijk een prima gokkast, die het net niet allemaal heeft om het totaalplaatje compleet te maken.