Contacteer Ons

Slots

Divine Fortune

 

Dit spel van NetEnt is gebaseerd op de Griekse mythologie. Met 20 winlijnen, een middelhoge volatiliteit en een RTP van 96.60% maak je jacht op een ongelimiteerde maximale winst. De minimale inleg van de slot is €0.20 en de maximale inleg is €100. 

Hoe ziet Divine Fortune slot eruit?

We moeten meteen toegeven dat de kast er erg strak uitziet. De iconen zijn haarscherp en ook de lettericonen kloppen perfect. De Griekse mythos is duidelijk zichtbaar en er is duidelijk onderzoek gedaan naar de afbeeldingen van de mythische wezens. Het strakke uiterlijk en de mythologische accuraatheid is wat ons betreft als een compliment waard.

Uiterlijk
Op de achtergrond vinden we naar alle waarschijnlijkheid Mt. Olympus. De kast zelf bevindt zich tussen twee standbeelden. Alle iconen springen passen perfect in het thema en springen meteen in het oog, vooral de aandacht voor detail is bewonderenswaardig te noemen. Qua vormgeving en tekenstijl moet dit een van de beste gokkasten zijn die we hebben gezien!

Muziek en geluid
De muziek is spannend en zet meteen de juiste toon voor het spel. Het doet een beetje mysterieus aan en zorgt ervoor dat je gemotiveerd bent om op de spinknop te drukken. De muziek is het beste als goddelijk te beschrijven, wat dus weer perfect bij het thema past. Qua geluidseffecten horen we eens in de zoveel tijd een bel kletteren, wat ook goed past.

Hoe wordt Divine Fortune gespeeld?

Ondanks het spectaculaire uiterlijk is Divine Fortune een standaard gokkast, wat inhoudt dat je winlijnen moet scoren van links naar rechts. Hoe meer iconen er in de winlijn zitten, hoe hoger je uitbetaling is. Deze kast biedt echter nog de minor, mega en major jackpot aan, welke te verkrijgen zijn door de speciale bonus iconen te draaien. Dit zijn andere iconen als de scatter en wild en wordt vertegenwoordigd door een gouden Pegasus. 

Besturing
De layout van de slot is gelijk aan andere NetEnt kasten. Van rechts naar links is dit de coinwaarde, de maxbet, de spinknop, de autoplay knop en de level selector. Helemaal aan de linkerkant, vinden we nog de “i” knop, welke je alle informatie over de slot geeft. 

Iconen
De iconen zijn aflopend in waarde Medusa, de leeuw, de minotaur, de griffioen, de delta, de K, Q en de J. Alle lettersymbolen zijn gelijk in waarde.

divine fortune

Bonussen

Zoals gezegd, heeft deze kast 3 manieren van het binnenhalen van prijzen, de wild, scatter en bonus.

Wild
De wild fungeert als een normale wild en vervangt dus iconen die in een winlijn ontbreken. Het icoon voor de wild is de Pegasus.

Free Spins
Drie scatter symbolen geven recht op 5 free spins. Dit aantal kan oplopen tot 8 en 12 free spins bij respectievelijk 4 en 5 wilds. Tijdens de Free Spins modus spelen wilds een extra rol. Elke Wild bedekt namelijk de hele rol, waardoor de prijzen extra hoog op lopen!

Jackpot bonus game
Wanneer je drie of meer bonussymbolen tevoorschijn weet te krijgen wordt de jackpot bonusronde geactiveerd. Zoals gezegd is het bonussymbool de gouden pegasus munt. In de jackpot bonusronde kom je in een nieuwe slotmachine terecht, waarbij je complete rollen met munten moet scoren.
Als je een complete rij vol met munten hebt, win je de minor jackpot. Bij twee rijen win je de major jackpot en bij 3 volle rijen win je de mega jackpot.

Wat vinden wij van Divine Fortune?

We hebben deze gokkast aardig lang gespeeld. Divine Fortune is een erg leuke gokkast en eindelijk heeft een van de producenten het aan het rechte eind wat betreft de mythologie rond Mount Olympus. Het uiterlijk van de machine is perfect en misschien wel het beste wat we tot nu toe hebben gezien. Ook de free spins in combinatie met de bonusronde maken deze gokkast meer dan de moeite waard!