Contacteer Ons

Kennis

Dit is het Sportaanbod van Zebet

sportaanbod van zebet

Zebet is sinds maart 2021 actief op de Nederlandse markt nadat ze de gokvergunning van de KSA hebben weten te bemachtigen. Bij een online bookmaker zoals Zebet is het van belang dat niet alleen de website, de bonussen en de klantenservice in orde zijn, maar ook het sportaanbod. Immers, je wil als sportliefhebber op zoveel mogelijk sporten kunnen inzetten. In dit artikel lees je alles over het sportaanbod van Zebet.

Het huidige sportaanbod van Zebet

Het moet gezegd worden dat het aantal sporten bij Zebet minder is dan bij bijvoorbeeld Bingoal, Betcity en Bet365. Je kan er wel natuurlijk de bekende sporten zoals voetbal, tennis, basketbal en en Formule 1 vinden. Maar met 25 sporten is het sportaanbod van Zebet niet zo uitgebreid als de andere online bookmakers. 

Uitgebreide mogelijkheden

Alhoewel het sportaanbod van Zebet online niet het grootste van Nederland is, kan je uiteraard wel op alle grote internationale competities binnen de sporten wedden. Zo kan je voor voetbal inzetten op wedstrijden uit de Premier League, Eredivisie, Serie A, Bundesliga en meer. Voor basketbal kan je naast de NBA ook wedden op basketbal wedstrijden in Europa.

Veel spelers zullen dan ook geen moeite hebben om hun favoriete weddenschap bij Zebet te vinden. Alleen liefhebbers van zeer specifieke en minder populaire sporten zouden tegen een probleem Kunnen aanlopen.

sportaanbod van zebet

Zeturf

Iets wat nadere uitleg behoeft is Zeturf. Dit is het gedeelte waar je kan online en offline kan wedden op paardenraces. Ben je fan van het wedden op paardenraces dan raden we je echt aan om een kijkje te nemen bij Zeturf, het aanbod is gigantisch!

Hoewel Bet365 bijvoorbeeld ook online weddenschappen op paardenraces aanbiedt, is Zeturf de enige legale aanbieder van offline wedden op paarden. Het bedrijf heeft net weer een monopolievergunning gekregen om de komende vijf jaar offline wedden op paardenraces aan te mogen bieden.

Conclusie

Hoewel het sportaanbod van Zebet niet het grootste is, zullen de meeste spelers geen problemen hebben hun favoriete weddenschap te vinden. De overzichtelijke overzichtelijke website en het Zeturf gedeelte voor paardenrace liefhebbers maakt veel goed. Je kan wedden op alle grote competities binnen de beschikbare sporten en je kan bijna op elk moment van de dag wel een wedstrijd vinden waarop je kan wedden bij Zebet en daar gaat het uiteindelijk om.

Compleet overzicht van het sportaanbod van Zebet

 1. Voetbal
 2. Tennis
 3. Basketbal
 4. Rugby Union
 5. Formule 1
 6. Handbal
 7. Rugby League
 8. Wielrennen
 9. Volleybal
 10. IJshockey
 11. American Football
 12. Boksen
 13. Rally
 14. Honkbal
 15. Golf
 16. Snooker
 17. Futsal
 18. Beach Volleyball
 19. Darts
 20. Curling
 21. Waterpolo
 22. Australisch Voetbal
 23. Hockey
 24. MMA
 25. Cricket