Contacteer Ons

Slots

Disco Diamonds

 

Play ’n Go heeft met deze kast iets speciaals neergezet. De kast heeft 5 rollen met elk 3 iconen, 243 winlijnen en een RTP van 96.29%. De minimale en maximale inleg bedragen €0,10 tot €100 en Disco Diamonds heeft een maximale uitbetaling van €1.000.000!! Niet alleen heeft het een belachelijk hoge uitbetaling, maar ook free spins, vermenigvuldiger, scatters en wilds. Het enige wat deze kast niet doet is geld geven zonder te spelen!

Het uiterlijk van Disco Diamonds

Als Neil Diamond een speelkast zou zijn, was het deze! De achtergrond geeft het idee dat het op een podium gebeurt en heeft samen met de machine zelf een paars metalen gloed. De iconen (Rode groene en blauwe 7 , blauwe, rode en groene BAR, kersen, citroen en een diamant) zijn contrasterend in kleur, zodat ze goed opvallen tegen de achtergrond. Niet alleen vallen deze goed op, maar het hele scherm is ultrahoog van kwaliteit, waardoor de kast net wat meer “kwaliteit” krijgt. 

Hetzelfde geldt voor de muziek. Deze is beter dan bij andere kasten en ook haarscherp. Hoe spannender het wordt, hoe opzwepender de muziek wordt. De geluidseffecten storen de muziek niet en voegen eerder wat toe dan dat ze storend zijn. Waren alle kasten maar van deze kwaliteit.

Hoe speel je Disco Diamonds?

Buiten het scoren van icoonpunten, door deze op een van de winlijnen te krijgen, is het de bedoeling dat je free spins probeert te vergaren. Deze triggeren een rad en die bepaalt of je direct een prijs krijgt, of de free spin zone induikt. 

De layout van de kast onder de rollen is van rechts naar links de autospin knop, welke in te stellen is van 10 naar 100 spins met bepaalde limieten. Daarnaast vinden we de spin knop, de infobalk boven de inlegbalk en de totale betmeter. Aan de linkerkant vinden we de balans waar je nog mee kunt spelen. 

Als je in de free spins zit, is elke wild een disco-wild, welke de vermenigvuldiger per keer dat je een wild krijgt met 1x omhoog gooit. Dit kan dus flink oplopen tot het einde van je free spins. Heb je twee of meer disco wilds, krijg je ook nog eens een disco re-spin.

Disco Diamonds

Bonussen

De bonussen komen dus uit de scatters, welke een rad triggeren waar je free spins of prijsvermenigvuldigers mee kunt winnen. Wanneer je een x aantal free spins draait ga je naar de free spins mode toe. In deze mode zetten alle wilds je vermenigvuldiger met 1 omhoog, terwijl je bij twee wilds je een re-spin op de free spin krijgt. Op deze manier kun je de multiplier torenhoog krijgen en hoe meer je wint, hoe meer deze vermenigvuldigd wordt.

Ons oordeel over Disco Diamonds

We hebben ons erg goed kunnen vermaken met deze slotmachine. Als je eerdere reviews van ons hebt gelezen, zijn we nogal fier op het totaalplaatje en niet alleen mooie beeldjes als het geluid niet overeenkomt met wat we zien, of ten minste aan kwaliteit kunnen matchen. Deze kast is een voorbeeld voor velen hoe het moet. Perfect helder geluid, perfecte beelden en een opzwepende soundtrack, die je terug laat komen voor meer speelplezier. 

Dit is een slotmachine waar we zeker nog meer plezier van gaan beleven in de nabije toekomst en gaan gegarandeerd ook kijken naar de andere spellen van Play ’n Go! Absolute aanrader, niet alleen om geld aan te verdienen, maar ook om gratis mee te spelen!