Contacteer Ons

Kennis

Deze Bedrijven Hebben een Nederlandse Goklicentie Gekregen

Nederlandse goklicentie

Na 15 jaar wachten, heeft de kansspelautoriteit eindelijk de namen bekend gemaakt van de 10 bedrijven die vanaf 1 oktober online kansspelen mogen aanbieden in Nederland. De lijst bestaat uit zowel Nederlandse en buitenlandse bedrijven. 

Het is belangrijk om te weten dat er in totaal 29 bedrijven een Nederlandse goklicentie hebben aangevraagd bij de kansspelautoriteit. Echter, 10 bedrijven hebben aan de eisen van de vergunning kunnen doen. Dit zegt veel over de hoge standaarden die de Nederlandse overheid stelt aan het verlenen van vergunningen. Overigens houdt dit niet in dat de kansspelautoriteit niet meer vergunningen verleent in de nabije toekomst. De verwachting is dat er binnenkort nog enkele andere bedrijven aan deze lijst worden toegevoegd. Houd deze website daarom goed in de gaten voor updates over nieuwe bookmakers met een Nederlandse goklicentie.

Nederlandse bedrijven met goklicentie

De Nederlandse bedrijven die je in de lijst van 10 kan vinden, bevatten de bekende grote namen en een aantal minder bekende bedrijven:

Buitenlandse bedrijven met Nederlandse goklicentie

Dit is een doorbraak waarop veel mensen in Nederland op hebben gewacht. Eindelijk is het mogelijk om online weddenschappen te plaatsen bij een ander bedrijf dan Toto. Ook onze favoriete bookmaker, Bet365, is erin geslaagd om een vergunning te bemachtigen.
De lijst met buitenlandse bedrijven die een Nederlandse goklicentie hebben gekregen is als volgt:

  • Bet365 (Hillside Plc)
  • GGpoker (NSUS Malta Limited)
  • Livescore
  • Play North Ltd.
  • Tombola

Check of je bij een legale aanbieder speelt

De kansspelautoriteit zal binnenkort ook een kansspelwijzer publiceren die je kan gebruiken om te controleren of een bepaalde website in het bezit is van een vergunning. Alleen deze bedrijven staan onder toezicht van de kansspelautoriteit en je bent er dus zeker van dat alles legaal is en eerlijk verloopt bij deze websites.

CRUKS Uitsluitingsregister

Tot slot willen we je graag op de hoogte brengen van het Centraal Register Uitsluiting Kansspelen (CRUKS). Spelers kunnen zich vrijwillig of niet vrijwillig registreren om gokverslaving tegen te gaan. Online betting sites in Nederland dienen dit register te checken voordat spelers een account aanmaken. Mocht de speler geregistreerd staan in CRUKS dan zal de speler niet in staat zijn om een account aan te maken.

Conclusie

Het is dus goed nieuws voor alle sportliefhebbers in Nederlanders, want ze kunnen vanaf 1 oktober legaal wedden op hun favoriete sporten bij één van de beste online bookmakers ter wereld: Bet365! Daarnaast is er ook genoeg keus voor andere bookmakers.