Contacteer Ons

Voorspellingen

Denemarken vs Frankrijk Voorspelling – Nations League 2022

Denemarken vs Frankrijk voorspelling Nations League 2022
Denemarken vs Frankrijk Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Zondag 25 September, 20.45 uur – Parken, Kopenhagen

Denemarken vs Frankrijk Voorspelling

In groep 1 zijn Denemarken en Frankrijk ingedeeld bij Oostenrijk en Kroatië. Na 5 speelronden gaat Kroatië verrassend aan de leiding. Denemarken en Frankrijk vinden we terug op respectievelijk de 2e en de 3e plaats in de groep.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Frankrijk kan door de overwinning van Kroatië op Denemarken geen kans meer maken op de groep overwinning. Denemarken kan daarentegen nog boven Kroatië eindigen. Dit kan alleen als Kroatië verliest of gelijk speelt tegen Oostenrijk en Denemarken weet te winnen van Frankrijk. 

Er staat dus met name voor Denemarken veel op het spel tegen Frankrijk. Genoeg dus om naar uit te kijken voor Denemarken vs Frankrijk!

Denemarken teamnieuws

Denemarken is door overwinningen op Frankrijk en Oostenrijk de nummer twee in groep 1 van de Nations League. Denemarken wist alleen niet te winnen van Kroatië. Sterker nog, er werd zelfs twee keer verloren van de Kroaten. 

De laatste nederlaag tegen Kroatië was afgelopen week. Er werd met 2-1 verloren in Kroatië. Boma Sosa en Lovro Majer scoorden voor de Kroaten. Christian Eriksen was degene aan de kant van Denemarken die het net wist te vinden. 

Coach Kasper Hjulmand kan overigens over een geheel fitte selectie beschikken tegen Frankrijk.

Frankrijk teamnieuws

Het Franse nationale elftal wordt door velen gezien als het beste elftal ter wereld, maar tot op heden is Didier Deschamps niet in staat geweest om de Franse voetbalmachine aan de praat te krijgen in de Nations League.

Met sterren zoals Mbappe, Tchouameni, Dembele, Benzema, Griezmann en Kanté zou je denken dat elke wedstrijd geen probleem zou moeten zijn. Het tegendeel is echter waar. Er werd tot nu toe slechts 1 keer gewonnen.

Deschamps kan niet over Koundé beschikken tegen Denemarken. De rest van de spelers is fit genoeg om de laatste wedstrijd tegen Denemarken te spelen.

Onderlinge resultaten

Frankrijk vs Denemarken stond in het verleden al 15 keer eerder op het programma. De Fransen wisten 8 duels te winnen, Denemarken won er 5 en er werd 2 keer gelijk gespeeld. 

De vorige ontmoeting tussen de twee teams vond plaats in juni van dit jaar en eindigde in een 2-1 overwinning voor Denemarken. Frankrijk werd die dag weggespeeld en heeft dit weekend een punt om te bewijzen.

Voorspelling Denemarken vs Frankrijk

Gezien de vorm waarin beide landen zich verkeren, denken we dat Denemarken in staat moet zijn om het sterrenteam van Frankrijk te verslaan. Zeker voor eigen publiek en zeker ook omdat de Denen nog kans maken om de play-offs van de Nations League te bereiken.

Het zal een open wedstrijd worden waarin het spel op en neer zal gaan. We denken ook dat net als in de eerste ontmoeting beide teams zullen scoren.

Wedtips

De wedtips voor Denemarken vs Frankrijk zijn afkomstig van Circus Nederland. Maak eenvoudig een account aan via onderstaande knop en zet in op jouw favoriete weddenschap.

🏆 Dubbele Kans: Denemarken of gelijkspel (1.68)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.87)

⚽ Denemarken wint tenminste één helft (2.17)