Contacteer Ons

Slots

Dazzle Me

 

NetEnt heeft met dit spel weer een knaller neergezet. Dazzle Me heeft een speciale gimmick en deze is niet te overzien. De vorm van de rollen trekt meteen de aandacht met zijn opvallende layout, waarover later meer. Deze kast heeft een medium volatiliteit, wat betekent dat hij regelmatig uitbetaalt. Met een RTP van 96,9% zal Dazzle me altijd leuke prijzen blijven uitkeren. De minimale inleg van de machine is €0,20 en de maximale inleg is €200. Daarnaast telt deze gokkast 76 winlijnen en heeft het een maximale winst van 794,6x je inleg.

Hoe ziet Dazzle Me eruit?

De inspiratie van de kast is meteen duidelijk als je de symbolen ziet; Dazzle Me is geïnspireerd op edelstenen, en dat is heel goed uitgevoerd. De iconen zijn het nummer 7, een bel en rode, paarse, groene en blauwe edelstenen. De kleuren van de iconen zijn helder en bieden een duidelijk contrast met de achtergrond van de rollen, waar niks speciaals gebeurt. 

De achtergrond is een fonkelende explosie van lichtpunten, welke de focus op de slot zelf legt. De rollen van deze kast hebben afwijkende maten, waarbij 3 symbolen worden weergegeven op rol 1 en 2, 4 symbolen op rol 3 en 4 en 5 symbolen op de laatste rol. Dit zorgt voor meer mogelijkheid in winlijnen en dus een spannendere strijd naar het grote geld. 

Het geluid is zeer goed, zoals we gewend zijn van NetEnt slotmachines. De muziek is opzwepend, maar niet aandachttrekkend. De rollen maken geluid maar niet teveel en het is duidelijk dat er aandacht is besteed aan de afwerking van de machine. Dit is net zo belangrijk als het spel zelf om een complete gokervaring te bieden.

Hoe wordt Dazzle Me gespeeld?

De layout mag bekend zijn als je al eerder op een NetEnt kast gespeeld hebt. De spinknop zit in het midden met aanliggend de autoplay en MaxBet aan de linker en rechterkant. Naast de autoplay zien we de betlevel en de totale inzet in coins. 

Aan de rechterkant van de MaxBet zien we de coinvalue, welke net als het level te wijzigen is naar de gewenste hoogte van inleg. Aan de uiterst rechterkant vinden we tot slot het aantal coins wat je nog over hebt om mee te spelen. 

De bedoeling is om met de 7 of de bel, zoveel mogelijk winlijnen op her scherm te laten verschijnen. De diamant kan je hierbij helpen als Wild-symbool. Daarnaast kan je door 3 scatters te draaien in de free spins modus te komen. Meer over deze twee hieronder.

De hoogste puntenaantallen (naast de 7 en de bel), vinden we in de rode en paarse stenen, waar dus zoveel mogelijk jacht op gemaakt moet worden.

Dazzle Me

Bonussen

We hebben al door laten schijnen dat er zijn wilds en scatters te vinden zijn in het spel. 

De wild kan willekeurig op een rol (1-5) verschijnen en zal een spannend deuntje triggeren. De wilds vervangen de iconen op de rol om mee te doen aan grotere winlijnen. 

De Free Spin iconen komen overal tevoorschijn en vanaf 3 iconen activeren ze Free Spins. 3 symbolen geeft je recht op 8 Free Spins, 4 symbolen geven je recht op 12 Free Spins en 5 symbolen geven er maar liefst 16. In de Free Spin mode worden er 2 rollen aan elkaar gelinkt, wat nog meer prijzengeld op kan leveren. De rollen die aan elkaar gekoppeld worden zijn altijd 2 aangrenzende rollen op positie 1 tot en met 4.

Wat vinden wij van Dazzle Me?

Eigenlijk is deze oneerlijk om door ons te reviewen, aangezien we al redelijk bekend zijn met Bedazzled, het puzzelspel waar deze machine losjes op gebaseerd is. We vinden het leuk om het spel terug te zien in de vorm van een gokkast. Dazzle me is een leuke en innovatieve kast, waar genoeg in zit om je wel even bezig te houden. Door de goede RTP biedt de gokkast ook meer dan genoeg beloning om door te blijven spelen. Een echte aanrader wat ons betreft!