Contacteer Ons

Darts

Darts Live Stream Kijken

darts live stream

Darts live streams worden steeds bekeken naarmate de populariteit van de sport in Nederland toeneemt. Zoals de meeste dartsfans zullen weten werden tot eind 2021 bijna alle PDC darts wedstrijden live uitgezonden door RTL 7 en op Videoland. Dit is echter met ingang van 2022 veranderd, omdat het Noorse bedrijf Nent de rechten voor dartswedstrijden heeft vastgelegd voor de komende jaren, het zal vanaf 1 maart 2022 te zien zijn via streamingsdienst Viaplay.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In dit artikel geven we een overzicht van alle alternatieven die je hebt voor het kijken van darts live streams.

Bookmaker darts live stream

Bij een aantal gelicentieerde bookmakers in Nederland kan je verschillende sportwedstrijden via een live stream bekijken. Momenteel is het bij Bet365 en BetCity Nederland mogelijk om alle belangrijke PDC darts wedstrijden rechtstreeks te volgen via de bookmaker app of website.

Dit is misschien wel de makkelijkste manier om een darts live stream te bekijken, mede omdat je er niet voor hoeft te betalen en het makkelijk te vinden is. Daarnaast is de kwaliteit van de live streams veel hoger dan bij andere gratis darts live stream websites.

Let op: er zijn bij Bet365 wel enkele voorwaarden aan de darts live stream verbonden. Zo moet je bijvoorbeeld meer dan €0 op je account hebben staan en in de afgelopen 30 dagen een sportweddenschap hebben afgesloten. Bij BetCity hoef je alleen maar in te loggen om de darts live stream te kunnen kijken.

PDC Darts live stream

Een van de beste manieren om een darts live stream te kijken is via de kanalen van de PDC zelf. Op de website van de PDC is het mogelijk om een aantal verschillende abonnementen af te sluiten. Zo kan je bijvoorbeeld voor £4.99 een maandabonnement afsluiten of voor £49.99 een jaarabonnement. Bijkomend voordeel is dat de tarieven voor Nederland gunstiger zijn dan voor de meeste andere andere landen!

De PDC biedt vaak ook nog verschillende livestream passen aan voor bepaalde toernooien. Zo kun je meestal een dagkaart voor £1.99 of een weeekendkaart voor £2.99 kopen. Hierbij moet je natuurlijk wel in gedachten houden dat het commentaar in het Engels is.

darts live stream

Kijk bij Viaplay vanaf 2022

Na het WK Darts 2022 zullen de rechten voor PDC darttoernooien naar NENT gaan. Dit bedrijf biedt met Viaplay een streamingsdienst aan waar dan darts kan worden gekeken. Naast darten kan je daar ook Formule 1, Bundesliga voetbal en Premier League voetbalwedstrijden kijken.

Het Viaplay abonnement zal standaard €13.99 per maand gaan kosten. Viaplay zal vanaf 1 Maart 2022 beschikbaar zijn in Nederland en klanten van KPN en Ziggo kunnen het abonnement met korting aanschaffen.

Ziggo Viaplay
De eerste 4 maanden zal het Viaplay abonnement voor Ziggo klanten slechts €5.00 per maand kosten. Daarna wordt de prijs verhoogd naar €9.99 per maand, nog steeds een grote korting ten opzichte van het standaardabonnement

KPN Viaplay
Voor nieuwe klanten bij KPN zal Viaplay de eerste 9 maanden volledig gratis zijn, daarna wordt het abonnement €9.99 per maand. Bestaande klanten van KPN zullen gelijk vanaf het begin €9.99 per maand moeten betalen.

Gratis darts live streams

Tot slot zijn er nog verschillende websites waar je darts live streams kan vinden. Deze zijn vaak erg lastig in het gebruik en de kwaliteit van de streams is ronduit slecht te noemen.

In ons ervaring is het vaak de moeite niet waard, zeker omdat je via je bookmaker account een betrouwbare gratis live stream tot je beschikking hebt, waarvan je weet dat de kwaliteit goed is.

Onze aanraders

Als je een echte dartsliefhebber bent zal een PDC abonnement vanaf maart 2022 een must zijn, tenzij je bereid bent om meer te betalen voor het Viaplay abonnement.

Daarnaast kan je natuurlijk ook nog altijd kiezen voor het kijken van de darts live stream via je bookmaker account. Houd er wel rekening mee dat hieraan bij Bet365 een aantal voorwaarden verbonden zijn.