Contacteer Ons

Slots

Danish Flip

 

De Danish Flip gokkast van Play ‘N Go is een opvallende gokkast welke geheel in Deens thema is. De slot heeft een lage volatiliteit met een RTP van 96.53% en 20 winlijnen. De minimale en maximale inleg van de slot zijn €0,20 en €100, wat goed is voor een maximale uitbetaling van €25.000. De slot kent wilds, scatters en free spins, maar geen jackpot.

Hoe ziet de Danish Flip slot eruit?

Voor we beginnen, wat heeft traditioneel Deense muziek te maken met aardbeien met slagroom, een hotdog, bier en een zwaan? Het klinkt als een slechte grap, maar dit is de kast die we voor ons hebben. Danish Flip is een combinatie van de hele Deense geschiedenis en de moderne Deense cultuur ineen. Wij zijn benieuwd!

Muziek en geluid
Normaal gesproken beginnen we altijd met het uiterlijk, maar de muziek van de Danish Flip slot verdient lof. De traditionele Deense muziek is veranderd in een houseplaat, die perfect in elkaar overloopt.

Verrassend is dat ook de geluidseffecten van het winnen van een winlijn op deze maat meelopen, wat alles aan elkaar lijmt en het tot een geheel maakt. Punten gescoord hier, want dit zie je maar heel weinig. 

Uiterlijk
De achtergrond van de slotmachine is een statische Deense vlag, waarbij de slot op een half-doorzichtige achtergrond wordt gespeeld. De iconen zijn allemaal leuk geanimeerd en zijn onmiskenbaar Deens. Alleen de dynamietstaaf kunnen we niet helemaal plaatsen, want voor zover wij weten is de uitvinder van dynamiet Zweeds.

Hoe wordt de  Danish Flip gokkast gespeeld?

Danish Flip is een slotmachine die de winlijnen van links naar rechts laat vallen. Er is een wild in de vorm van een gouden Vikinghelm en de scatter is een bundel dynamiet. Als je drie scatters weet te draaien kom je in de bonusronde, waarover later meer. 

Near Win Respin
Een leuke extra van deze gokkast is de Near Win Respin. Als je de eerste twee rollen hebt gevuld met dezelfde iconen, wat vrij vaak gebeurt, krijg je een respin. De middelste rol zal dan opnieuw worden gedraaid, om te kijken of je nog winst kan halen.

Iconen
De Deense iconen hebben allemaal verschillende waarden. Van hoog naar laag zien we de wild, de kroon, de vlag, de zwaan, de munt, de pet met handjes, de aardbei, het bier, de hotdog en de bal.

Kop of Munt
Als je zonder autoplay speelt krijg je na elke winlijn de mogelijkheid om met je winst te gokken. Tijdens deze minigame moet je rood of zwart kiezen, als je het goed hebt wordt je winst verdubbeld, maar als je het fout hebt verlies je alles.

Danish Flip

Bonussen

Als je drie dynamietstaven weet te draaien word je beloond met 15 free spins. Tijdens de free spins zal elke dynamietstaaf een extra gratis spin opleveren, wat door gaat tot een maximum van 90.

Tijdens de free spins wordt er met ‘flipped reels' gespeeld, vandaar de naam. Dit houdt in principe in dat de winlijnen van beide kanten worden berekend, waardoor je meer winlijnen en hogere winsten kan behalen. Daarnaast kan je ook winlijnen maken met de scatters, die vanwege hun multiplier hoger oplopen dan de gewone wins.

Wat vinden wij van Danish Flip?

Als we door het thema heen kijken zien we een solide kast met goede muziek en perfect aansluitende geluidseffecten. Het thema van de gokkast is uniek en grappig, waardoor het leuk blijft om het spel voor een langere tijd te spelen.

Met de extra's zoals de respins en de gedraaide gokkast in de bonusronde is het mogelijk om hoge winsten te behalen, waardoor we de Danish Flip gokkast als een aanrader bestempelen.

Probeer het spel hierboven eens gratis uit of speel hem in een online casino.