Contacteer Ons

Slots

Dance party

Bij ons heeft Pragmatic Play een hoge notering, puur omdat ze altijd zorgen voor een complete ervaring in hun gokkasten. Met 5 rollen, 243 winlijnen, een RTP van 96,50% en een maximale uitbetaling van €364.500 zit het met de basis wel goed. De inleg is lekker gemiddeld met een minimale inleg van €0,20 en een maximale inleg van €100. Daarnaast heeft Dance Party met free spins, een multiplier, scatter en wild symbolen zo’n beetje alles wat je je kan wensen. Kan deze gokkast voor een unieke ervaring zorgen?

Hoe ziet Dance Party eruit?

Neon is blijkbaar altijd goed. Het geeft je een idee dat je in een nachtclub staat en dat is dan ook precies waar dit spel je naartoe mee probeert te nemen. Twee neonkleurige dansende mensen op een blauwe achtergrond.

Symbolen
Het spel zelf bestaat uit iconen die je in elke nachtclub tegenkomt. De Bar, de dubbele bar, een DJ (hoe kan het ook anders), de #7’s en daarnaast nog de A, J, K en Q. Dit alles wederom in nette neon letters.

Muziek
De muziek is wat aan de tamme kant. Als een nachtclub dit zou draaien, zou ik snel naar huis gaan. Wat dan wel leuk is, is dat de spins en de geluiden vrijwel allemaal op de maat van de muziek zijn, dat maakt Dance party een stuk interessanter, omdat het constant de muziek verandert.

Hoe speel je Dance Party?

Een dansje doen is nog nooit zo makkelijk geweest. Kijken we naar de layout van de machine, zien we de standaard Pragmatic Play layout, met aan de rechterkant de spinknop met de + en – symbolen voor het veranderen van je inzet. Onder de spinknop vinden we de autoplay, welke met extra opties in te stellen is. Tot slot vinden we aan de linkerkant je inleg en saldo.

Wilds en Scatters
De truc van het spel zit hem in het vergaren van de wilds in de vorm van het “dance party” icoon en de scatters in de vorm van de diamanten. De wild vergroot de iconen, wat voor grotere of meer winlijnen zorgt. De scatter neemt je mee naar een nieuwe spelmodus, genaamd de “progressive multiplier free spins” een hele mond vol, maar wat het doet is zeker niet verkeerd.

dance party (1)

Bonussen

De jacht naar de scatters is geopend. Zo snel je 5 scatters op een willekeurige plek hebt staan, opent deze dus die spannende progressive multiplier free spins ronde. Je krijgt 15 free spins waarmee je de kans krijgt om de maximale 30x multiplier te bereiken. Dit doe je door zo veel mogelijk scatters te rollen. Drie scatters telt 1x bij je multiplier op, 5 tellen er 2 bij op en 7 scatters tellen 3x bij je multiplier op.

Daarnaast triggeren de scatters extra free spins tot een maximum van 60. Voordeel hier is dat als je onder de 10x multiplier komt als je spins op zijn, je automatisch weer op 10x begint.

Wat vinden wij van Dance Party?

Dance Party heeft een goede multiplier, leuke plaatjes en neon. Is dat genoeg? Nee, helaas blijft deze kast een beetje achter bij de rest van de Pragmatic Play kasten. Dit komt vooral omdat de muziek echt irritant wordt na een paar minuten spelen. Dit kan je hele ervaring benadelen en je zou juist lekker lang moeten spelen. Wij houden van een totaalplaatje en dat is erg jammer, want het spel zelf is meer dan vermakelijk… als je het geluid uit zet.