Contacteer Ons

Voorspellingen

Costa Rica vs Duitsland Voorspelling – WK Voetbal 2022

Costa Rica vs Duitsland voorspelling wk 2022
Costa Rica vs Duitsland Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Donderdag 1 December, 20.00 uur – Al Baytstadion

Costa Rica vs Duitsland Voorspelling

Costa Rica en Duitsland spelen in de laatste groepswedstrijd van Groep E tegen elkaar op Donderdag 1 December om 20.00 uur Nederlandse tijd. Costa Rica staat derde in de groep met 3 punten en Duitsland staat laatste met slechts 1 punt.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ploeg van Costa Rica verloor de eerste wedstrijd van Spanje, maar wist de tweede wedstrijd verrassend te winnen van Japan. Hierdoor hebben ze nog altijd uitzicht op een plek bij de laatste 16, maar dan zal Duitsland wel verslagen moeten worden.

Duitsland ging in de eerste wedstrijd verrassend ten onder tegen Japan, maar wist vroege uitschakeling te voorkomen door Spanje knap op een gelijkspel te houden.

In de wedstrijd Costa Rica vs Duitsland staat er dus veel op het spel. Lees snel verder voor onze voorbeschouwing en wedtips.

Costa Rica teamnieuws

De ploeg van Costa Rica kreeg in de eerste wedstrijd een enorme domper te verwerken, er werd met maar liefst 7-0 verloren van het sterke Spanje. Aangezien Japan van Duitsland had gewonnen, hadden de Costa Ricanen rekening gehouden met een vroege uitschakeling door een verlies van Japan.

De wedstrijd tegen Japan pakte echter goed uit, Keysher Fuller scoorde aan het eind van de eerste helft een doelpunt en besliste daarmee de wedstrijd. De Costa Ricanen staan dus op de derde plaats in de poule en kunnen theoretisch gezien nog doorgaan naar de laatste 16.

Een van de recordinternationals van Costa Rica is de 37-jarige Bryan Ruiz. Hij speelde in het verleden bij FC Twente en werd topscorer van de Eredivisie.

Het team van Bryan Ruiz heeft een geheel fitte selectie en zal dus op volle sterkte aantreden tegen Die Mannschaft.

Duitsland teamnieuws

Duitsland kreeg een zware klap te verwerken in de eerste wedstrijd van het WK: Japan was met 2-1 te sterk voor Die Mannschaft. Coach Hansi Flick wist zijn team te motiveren voor de tweede wedstrijd tegen Spanje, waarin uiteindelijk met 1-1 gelijk werd gespeeld.

In de wedstrijd tegen Spanje was het goede voetbal van Duitsland met vlagen zichtbaar. Jamal Musiala van Bayern München was de smaakmaker van de wedstrijd en wist veel kansen te creëren. De jonge middenvelder is nog maar 19 jaar.

Het probleem bij de Duitsers is echter dat het aan een echte spits ontbreekt. Thomas Muller is inmiddels al 33 en er wordt hard gezocht naar een opvolger. Tegen Spanje was invaller Niclas Fullkrug van onschatbare waarde door het enige doelpunt voor de Duitsers te scoren.

Ook het team van Hansi Flick kent geen blessures of schorsingen, waardoor met de sterkste elf zal worden gespeeld tegen Costa Rica.

Voorspelling Costa Rica vs Duitsland

Duitsland heeft een overwinning nodig om de groepsfase te overleven. Op dit moment staat Die Mannschaft onderaan Groep E, maar met een overwinning op Costa Rica kan een tweede plaats worden veilig gesteld.

Als Duitsland zo goed speelt als tegen Spanje, zal het geen enkel probleem zijn om af te rekenen met Costa Rica. We verwachten dat de aandacht weer gevestigd zal zijn op Jamal Musiala, die met zijn goede acties grote kansen kan creëren.

Het enige waar de Duitsers op moeten hopen is dat Spanje geen misstap maakt tegen Japan. Als zowel de Spanjaarden als de Duitsers winnen in hun laatste wedstrijd, gaan ze beide door naar de laatste 16.

Wedtips

De wedtips voor Costa Rica vs Duitsland zijn afkomstig van BetCity Nederland. Je kunt een account aanmaken bij deze bookmaker via de knop hieronder.

🏆 Costa Rica starts 2-0 – Duitsland wint (1.92)

🥅 Aantal doelpunten: Meer dan 3.5 (1.90)

⚽ Beide teams scoren: Nee (1.58)