Contacteer Ons

Slots

Congo Cash

 

Heeft Congo Cash van Pragmatic Play iets bijzonders te bieden of is het weer een standaard slotmachine, maar dan met de aap als hoofdrolspeler? Er zijn in ieder geval 432 winlijnen om iets op te winnen, op een totaal van 5 rollen. De machine heeft een RTP van 96.51%, een minimale inleg van €0,20 en een maximale inleg van €100, met een gigantische maximale winst van €550.000! De volatiliteit van Congo Cash is hoog.

Hoe ziet Congo Cash eruit?

Laten we voorop stellen dat deze kast er bijzonder vrolijk uitziet. De vlinders vliegen geanimeerd om het logo heen. 

Achtergrond en animatie
De jungle op de achtergrond is groen en levendig, de gebruikte kleuren in de kast zitten helemaal in een Afrikaans kleurenpallet en de letters en iconen kunnen recht uit een Disneyfilm gezogen zijn. De kleuren zijn fel en helder, wat zelfs op kleinere telefoons nog goed gezien kan worden. 

Muziek en geluid
De geluiden zijn er meer dan muziek. Als je even niks doet met de kast, zal de muziek weggaan en vervangen worden door jungle geluiden. Deze kast is het perfecte voorbeeld van hoe dit goed gebruikt kan worden, waar andere uitgevers het nog niet helemaal doorhebben. De muziek komt terug zo snel je op de spin of autoplay knop drukt en ebt redelijk snel weer weg.

Hoe wordt Congo Cash gespeeld?

Er is veel te doen in deze kast. Je kunt gaan voor de standaard winlijnen game, maar je kan ook voor de minor, major en grand jackpot gaan. 

Edelstenen
Daarnaast kan je zelfs nog gaan voor de prijzen genoemd op de edelstenen boven in beeld. De manier om deze edelstenen prijs te behalen is een beetje ingewikkeld, maar we proberen het zo duidelijk mogelijk uit te leggen. 

Als je twee vlinder symbolen hebt gedraaid, welke alleen op rol 1 en 5 gedraaid kan worden, en ten minste 1 Congo cash icoon, welke alleen op rol 2, 3 of 4 gedraaid kan worden, krijg je de prijs die bovenop de diamant staat. 

Iconen
De iconen van de kast zijn buiten de karaktericonen redelijk standaard, aflopend in waarde zijn dit de gorilla, de tijger, de neusaap, de maki, de kikker, de A, K, Q, J, 10, en de diamant als wild. Deze wild komt alleen op rollen 2, 3, 4 en 5 tevoorschijn.

Besturing
De layout van de kast is de standaard Pragmatic Play besturing. Uiterst rechts bevindt zich de spinknop met twee knoppen om de inzet te verhogen en verlagen. Daarnaast vinden we een informatiescherm die de laatste winst weergeeft, je saldo en je inleg. Tot slot zien we nog de informatieknop en spelopties aan de uiterst linkerkant. 

Congo Cash

Bonussen van Congo Cash

De edelstenen bovenaan het spel zijn ook meteen het brandende hart van het spel. Krijg je het voor elkaar om 2 vlinders aan de zijkanten te draaien en het Congo Cash icoon in een van de drie rollen in het midden, dan krijg je de prijs uitgereikt welke voor die rol staat. Dit kunnen free games zijn, maar ook de minor, major of grand prijs en dat levert je een hoop geld op. 

Free spins
In de free spins modus krijg je naast meer prijzen ook gegarandeerd een wild op je winlijn. Hierdoor wordt je winlijn uitgebreid en kan je behoorlijk grote prijzen winnen.

Wat vinden wij van Congo Cash?

Dit spel is door zijn grote diversiteit aan doelen en activiteiten eentje waar je meer tijd aan besteedt dan dat je echt wilt en dat is een goede zaak. Congo Cash is een hele meeslepende gokkast voor ons en we hebben dan ook om de beurt gekeken wie de hoogste jackpot kon scoren. 

Niet alleen is deze kast meer dan aantrekkelijk als je voor echt geld speelt, maar ook de casual no-cash speler kan met dit spel meer dan genoeg aan zijn trekken komen.