Contacteer Ons

Slots

Chocolates

Big Time Gaming heeft Chocolates uitgebracht, een kast met 4 rollen met elk 4 symbolen. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg bedraagt €20 euro. Chocolates heeft een maximale uitbetaling van 65.536x de inleg, op een RTP van 96.6%. Het aantal winlijnen is ook extreem hoog met 65.536 stuks. De machine kent twee types wild, waarover we later nog meer gaan vertellen. Eerst bespreken we het uiterlijk van de kast.

Hoe ziet Chocolates slot eruit?

Deze wat stille kast van BTG heeft een vrolijk uiterlijk. Op de achtergrond zien we iets wat lijkt op de Alpen. De voorgrond lijkt op zo’n huisje van een koekoeksklok. Boven de kast zien we ook een deurtje en als de wild gerold wordt, klinkt er een klok, dus we zullen er niet ver vanaf zitten. Leuk is wel dat de hele kast om de rollen heen geanimeerd is, dus er is altijd wat te zien. 

Muziek en geluid
Wat vaker voorkomt bij kasten van Big Time Gaming, is dat de muziek geactiveerd wordt met de spinknop en dat levert de hele tijd dezelfde muziek op. Als je hem op autospin hebt gezet druk je al helemaal graag al snel op de mute knop. De geluidseffecten hadden beter bij een industriële kast gepast dan bij een kast met chocolade thema. Qua audio kan er nog flink wat verbeterd worden in de Chocolate slot.

Hoe wordt Chocolates gespeeld?

De kast is redelijk simpel in ontwerp. Dit wil zeggen, de wilds vervangen de iconen die je nog moet hebben om winlijnen te maken en je hebt minimaal 3 iconen nodig voor een winlijn.

Golden Ticket wild
De wilds in het spel kunnen of een golden ticket wild of een normale wild zijn. De golden ticket verschilt van de normale wild omdat hij ook nog een multiplier op de winlijn zet, waardoor je winst hoger uitvalt!

Chocolade dozen
Als je een ‘box’ tevoorschijn rolt, gaat deze na het rollen open en komen er 1 tot 4 chocolaatjes extra op de rol tevoorschijn. Hierdoor kan je meer winlijnen krijgen, omdat het aantal iconen is uitgebreid. Als je meer boxes in dezelfde spin draait zijn de chocolaatje die tevoorschijn komen allemaal hetzelfde.

Besturing
Aan de uiterst rechterkant zien we de grote spinknop en de autospin, welke ingesteld kan worden op 5 tot 100 spins. Aan de andere kant van de kast vinden we de instellingen en daarnaast de inleg selector. 

Iconen
De iconen van de kast zijn van hoog naar laag in waarde, de paarse, rode, blauwe, groene chocolade, de A, K, Q, J, 10 en de 9. 

Chocolates

Bonussen van Chocolates slot

Het leukste gedeelte van het spel is natuurlijk de scatte, zoals wel vaker het geval is bij slotmachines.

Scatters
Het scatter symbool in deze gokkast is een klok. Bij het rollen van 3 scatters krijg je 7 spins. Bij het rollen van 4 scatters, krijg je er 10 en dat is ook het maximale van de machine. Opvallend is dat dit een van de weinige kasten is waar de scatter niet in de free spins terugkomt. Hier hebben ze natuurlijk wel iets anders voor gevonden: boxes.

Sticky boxes
De boxes zijn in de free spins mode sticky, wat betekent dat ze op het scherm blijven staan totdat de free spins afgelopen zijn. Rol je een complete rol vol met boxes, krijg je daar 3 free spins voor terug. Zo kun je zo lang mogelijk in de free spins modus blijven voor hogere winsten.

Ons oordeel over Chocolates

Dit is een van die zeldzame kasten die qua totaalplaatje niet perfect is, maar toch erg leuk is om te spelen. De jacht naar de scatters is zwaar, maar ondertussen heb je wel meer dan genoeg kans om leuke prijzen binnen te harken. Natuurlijk hadden we graag betere muziek en geluidseffecten gezien, maar de kast speelt ook leuk zonder geluid. Een aanrader dus!