Contacteer Ons

Slots

Chilli Chilli Bang Bang

iSoftBet treedt met het publiceren van Chilli Chilli Bang Bang uit hun comfortzone. Niet zozeer met de specs van de kast, maar het uiterlijk is heel anders dan men van de andere kasten van dit bedrijf gewend is.

Deze kast kent 5 rollen, met elk 3 iconen per rol, wat goed is voor een RTP van 96,20% en medium volatiliteit. De inleg bedraagt minimaal €0,20 en de maximale inleg is het tienvoudige, €20. In deze machine vinden we 20 winlijnen, 3(!) bonusrondes, free spins, scatters en wilds.

Hoe ziet Chilli Chilli Bang Bang eruit?

Zoals we eerder al vertelden, blinkt de kast uit in het uiterlijk. In van die avonturen films, zie je vaak in de jungle van die rollen met iconen erop, die een sleutelpuzzel of iets dergelijks zijn om een deur te openen. Chilli Chilli Bang Bang ziet er precies zo uit en door zijn strakkere vormgeving, is deze net even iets anders dan de rest. Er staat een “inheems” beestje naast de rollen, wat af en toe iets doet als je wint of te lang niets doet. 

Muziek en geluid
De muziek is ook anders dan bij andere kasten van iSoftBet. Niet per se wat muziekstijl betreft, maar vooral qua kwaliteit. Deze ligt bij deze kast veel hoger dan bij de rest. Opvallend is hoeveel bass er in de kast zit. Qua geluidseffecten is dit spel niet heel spannend, want er zijn slechts wat kleine geluidjes terug te vinden in het spel.

Hoe speel je Chilli Chilli Bang Bang?

Ondanks het afwijkende uiterlijk is het doel van het spel weer hetzelfde als bij de meeste andere gokkasten: zo groot mogelijke winlijnen scoren van rechts naar links. Chilli Chilli Bang Bang maakt je dat echter wel gemakkelijker door middel van alle bonusrondes, free spins en wilds.

Iconen
In het standaard spel is het de bedoeling om op de bel te jagen, want dat is het hoogst uitbetalende icoon. Daaropvolgend zijn de er iconen van de kers, de citroen, de A, K, Q, J en de 10. Daarnaast zijn er uiteraard nog de wild,  de bonus en de scattersymbolen. 

De wild kan alles vervangen of verlengen, behalve de scatters, maar hebben in de free spins rondes nog een andere functie, welke we bij bonussen nog bespreken. 

Besturing
De layout van de kast is eigenlijk helemaal hetzelfde als elke andere kast van dit iSoftBet. Van rechts naar links vinden we de inlegselector, de autospin knop, de spinknop, de informatie knop en een display. De besturing hoeft niet zo ingewikkeld wat ons betreft, iets wat iSoftBet ook goed begrijpt.

Chilli Chilli Bang Bang

Bonussen

Bij het halen van 3 scatters op de rollen krijg je een spin op het bonuswiel. Dit wiel geeft drie verschillende rondes, welteverstaan de groeiende multiplier free spins, de stacked wilds free spins en de wandering wild free spins. Nadat het wiel heeft gekozen welke bonus je krijgt, wordt er een ander wiel geactiveerd waarin wordt bepaald hoeveel free spins je precies krijgt.

Growing Wild
De Growing wild multiplier geeft een +1 op je multiplier tot een maximaal van x10. Elke keer wanneer je een wild tevoorschijn draait komt wordt je vermenigvuldiger dus met 1x verhoogd.

Stacked Wilds
De stacked wilds voegen extra wild symbolen toe aan rollen 2, 3 en 4. Dit geeft je dus extra veel kans op winlijnen, maar free spins kunnen niet opnieuw getriggerd worden.

Wandering Wilds
De wandering wilds verplaatsen tijdens de free spins elke beurt naar links of naar beneden. De wild op de vorige positie blijft ook achter, waardoor het aantal wild steeds wordt uitgebreid.

Wat vinden wij van Chilli Chilli Bang Bang?

Voordat we deze gokkast speelden kregen we het idee dat iSoftBet liever zo veel mogelijk spellen op de markt brengt, dan gokkasten van uitmuntende kwaliteit te leveren. Met dit spel laten ze precies het tegenovergestelde zien en dat is een hele verademing voor de spelers. 

Chilli Chilli Bang Bang is namelijk een heel leuk spel, waar je gewoon lekker mee weg kan spelen, ook in demo modus. Het is betaalbaar om de maximum bet in te schakelen voor de grote prijzen van de machine door de lage maximum inleg. 

Al met al is dit een van de leukste spellen die we tot nu toe hebben bekeken! We komen graag nog eens terug naar deze kast. Maar we hebben helaas niet kunnen uitvinden waar de naam van de gokkast vandaan komt.