Contacteer Ons

Voorspellingen

Canada vs Marokko Voorspelling – WK Voetbal 2022

Canada vs Marokko Voorspelling wk 2022
Canada vs Marokko Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Donderdag 1 December, 16.00 uur – Al Thumamastadion

Canada vs Marokko Voorspelling

Canada en Marokko spelen hun laatste groepswedstrijd van het WK 2022 in Qatar op donderdag 1 december om 20.00 uur. Voor Canada zit het WK er na de wedstrijd tegen Marokko helaas op. Voor Marokko aan de andere kant staat er nog alles op het spel.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Canada verloor de eerste wedstrijd van België met 1-0 ondanks een groot aantal gemiste kansen. In de tweede wedstrijd tegen Kroatië werd er zelfs met 4-1 verloren. Dus zal er tegen Marokko voor de eer gespeeld worden.

Marokko wist de eerste wedstrijd tegen Kroatië knap gelijk te spelen. De tweede wedstrijd werd zelfs met 2-0 gewonnen van België. Hierdoor heeft Marokko nog alles in eigen hand om de volgende ronde op het WK in Qatar dit jaar te bereiken. Een gelijkspel of een overwinning kan genoeg zijn voor ploeg van Amrabat en Ziyech.

Canada teamnieuws

Canada wist in de eerste wedstrijd met leuk aanvallend voetbal tegen België de harten van veel voetballiefhebbers te veroveren. Helaas was het niet genoeg om te winnen. Ondanks 14 schoten op goal werd er met 1-0 verloren van de Belgen.

In de tweede wedstrijd werden de persoonlijke fouten van de Canadezen afgestraft door de Kroaten. Door goals van onder andere Kramaric werd het 4-1 voor de verliezend WK finalist van 4 jaar geleden.

Tegen Marokko kan Canada vrijuit spelen, want met 0 punten uit 2 wedstrijden is de tweede plaats immers niet meer haalbaar.

Bovendien kunnen de Canadezen over een geheel fitte selectie beschikken. Dat betekent dat sterspeler Alphonso Davies gewoon aan de aftrap zal verschijnen.

Marokko teamnieuws

Hakim Ziyech en Nordin Amrabat kunnen aanstaande donderdag met Marokko geschiedenis schrijven. Er moet dan minimaal gelijk gespeeld worden. Met een overwinning kan, als het een beetje meezit, zelfs de groepswinst bewerkstelligd worden. Kortom, de Marokkanen hebben alles nog in eigen hand om de volgende ronde te bereiken.

Marokko wist in de eerste wedstrijd tegen Kroatië niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel. In de tweede wedstrijd tegen België wisten de Marokkanen wel te scoren. Er werd zelfs 2 keer gescoord en ze wisten zelf de nul te houden.

Het goede optreden van Amrabat en Ziyech tegen België zal beloond worden met wederom een basisplaats voor beide spelers.

Voorspelling Canada vs Marokko

Canada vs Marokko is voor Marokko de wedstrijd van de eeuw. Als de Marokkanen hun goede spel tegen België een vervolg geven dan verwachten we dat ze geen problemen moeten hebben tegen Canada.

Canada kan weliswaar vrijuit spelen, maar ze hebben in de eerste twee wedstrijden laten zien dat ze nog teveel persoonlijke fouten maken. We denken dat dit wederom het geval zal zijn aanstaande donderdag en Marokko zal hier optimaal van profiteren.

Wedtips

Voor de beste quoteringen voor Canada vs Marokko moet je bij Bet365 zijn. Vooral de odds voor winst van Marokko zijn met 2.05 aan de hoge kant.

Doe er je voordeel mee en maak een account aan via de knop hieronder.

🏆 Winnaar: Marokko (2.05)

⚽ Hakim Ziyech scoort (3.20)

🥅 Meer dan 2.5 doelpunten (2.00)