Contacteer Ons

Slots

Butterfly Staxx

Deze lief uitziende NetEnt kast, heeft stiekem veel te bieden. Met zijn 40 winlijnen en 5 rollen met elk 4 iconen per rol zichtbaar op het scherm, geeft dit 20 iconen om prijzen mee te winnen. De inleg van de kast is minimaal €0,20 en maximaal €40,-.

De kast heeft een maximale uitkering van €336.000. In RTP, geeft dit een getal van 96,8% en dat is behoorlijk hoog. De kast biedt free spins, wilds en scatters, welke het spelen een stuk leuker maken.

Hoe ziet Butterfly Staxx eruit?

Het mag duidelijk zijn dat men zich op deze gokkast bevindt in een fabelachtige omgeving, wat wel iets weg heeft van een sprookjestuin.

Mooie groene beelden, uiteraard de vlinders en de letters J, K, Q, A, maar ook verschillende soorten bloemen in de kleuren paars, blauw en rood/roze. Dit zorgt ervoor dat het mooi geheel vormt met de rest van de kast. De letters lijken uit hout gesneden te zijn.

De muziek is was aan de “fluffy” kant, maar geven het geheel wel een compleet gevoel. Wat geluidseffecten betreft, moeten deze wel uit een toverstokje gehaald zijn, want zo snel je iets wint hoor je de glitters en feeën vliegen en vallen. Ook hier is niks te klagen over de compleetheid, want de geluidseffecten passen perfect bij het thema van deze gokkast.

Het mag duidelijk zijn dat NetEnt net zoveel aandacht aan het geluid heeft besteed, als dat ze aan de kast zelf hebben besteed.

Hoe speel je Butterfly Staxx?

Zoals de naam van de kast betaamt, moet je zorgen om zoveel mogelijk vlinders te draaien met de middelste knop van de kast, de spinknop, welke duidelijk aangegeven staat met twee draaiende pijlen. Aan de rechterkant, zit een grote grijze MaxBet knop, welke de inleg naar maximaal zet. Verder naar rechts vinden we de coin value en daarnaast je bank met coins. 

Aan de linkerkant van de spinknop, is de Autoplay knop te vinden, waardoor je een aantal automatische spins kan initiëren, van 10 tot 1000. Naast deze knop verder naar links, vinden we de level selectie, van 1 tot 10 en daarnaast de bet waarde en de informatieknop. 

Onder deze knoppen, in het midden van de kast, vinden we de Cash waarde in de speelpot, de inleg kosten en wat je maximaal kunt winnen met die inleg.

butterfly staxx

Bonussen

Deze kast kent een aantal bonussen, welteverstaan de Wild, de Scatter en de free spins. De laatste is te activeren door een hele rij vlinders te krijgen, welke per keer vlinders draaien een re-spin oplevert. Zo kan je tot wel 600x je inleg kunt winnen.  

De Wild vult de ruimtes tussen de aanliggende iconen op om hier winlijnen van te maken en dus meer kans op prijzen te geven, of om grotere winlijnen neer te leggen. 

De Scatter van het spel, dient 3 keer in beeld te zijn om er voordeel uit te kunnen halen. Dit kan oplopen tot 7 free spins, welke prijzen kunnen geven zonder inleg ervoor op te moeten offeren. In deze modus zijn er ook cocons aanwezig, welke in vlinders kunnen veranderen voor extra bonussen en hogere winsten.

Ons oordeel over Butterfly Staxx

Het uiterlijk van deze gokkast past niet echt bij ons, maar zal andere spelers waarschijnlijk erg aanspreken. Qua speelbaarheid heeft de kast veel te bieden, want het aantal bonussen en de vlinders maken deze kast bijzonder aantrekkelijk om door te willen blijven spelen voor die grote prijzen. De kast ziet er echter voor ons net te lief uit, maar het is absoluut een goede productie van Netent.