Contacteer Ons

Slots

Butterfly Lovers

Wazdan heeft flink zijn best gedaan op de Butterfly Lovers slot, het spel beschikt namelijk over maar liefst 3 bonusrondes. Daarnaast zien we 4 rollen met 4 iconen, een RTP van 96.25% en een maximale winst van 1600x je inleg. Met een minimale inleg van €0,20 en maximale inleg van €100 kan dit aardig oplopen.

Hoe ziet de Butterfly Lovers slot eruit?

Zoals altijd beginnen we met dit gedeelte van de review, zodat we er zo neutraal mogelijk over kunnen vertellen voor we dieper op het spelgedeelte ingaan. De kast ziet er erg Aziatisch uit en dat komt omdat hij op de Chinese legende van de Butterfly Lovers gebaseerd is. 

Uiterlijk
Op de achtergrond zien we aan de linkerkant de man (Liang Shanbo) en aan de rechterkant de vrouw (Zhu Yingtai) staan. Zij zijn de hoofdrolspelers van de Chinese legende en zijn dus ook de lovers waar deze slot over gaat. De rest van de achtergrond is overduidelijk chinees, met de roze boomblaadjes en grote hoge bergtoppen. 

Voorgrond
Het uiterlijk van de slot zelf is redelijk standaard uitgevoerd, maar dit is voor deze slot geen probleem. Het eenvoudige karakter, maar de Butterfly Lovers gokkast aangenaam en met de fast spin zie je het geld binnenstromen. De iconen van de kast zijn ook standaard getekend, al zien de kaarticonen er mooi geschilderd uit.

Muziek en geluid
We zien bij Wazdan vaak slots zonder muziek, of spellen waarbij je alleen muziek hoort als je op de spinknop drukt. Deze gokkast heeft wel doorlopende muziek die goed bij het thema past. Dat het niet onze smaak is, is een ander verhaal.

Hoe wordt de Butterfly Lovers gokkast gespeeld?

Dit spel verloopt en speelt bijzonder soepel, waarbij er altijd wel wat te beleven is buiten het spinnen. Zo heb je bijvoorbeeld een spinversneller, die je niet alleen sneller door je geld heen werkt, maar ook sneller naar de bonusrondes werkt, want daar zijn er namelijk 3 van. 

Doel van het spel
De Butterfly Lovers slot speelt niet met winlijnen, maar kijkt naar het aantal van dezelfde iconen wat je draait. Na een spin worden de symbolen waar er het meeste van zijn vastgezet voor een respin. Als je meer dan 8 dezelfde symbolen hebt, wordt er een winst uitgekeerd. 

Bonusvlinders
Een leuke extra aan de gokkast is dat de twee hoofdrolspelers beide een raster met vlinders boven zich hebben. De blauwe vlinders gaan naar de man en de roze vlinders gaan naar de vrouw. De posities waarop ze op de rol tevoorschijn komen, is ook waar ze op het ‘kraslot’ boven de persoon komen te staan. Als het ‘kraslot’ vol is kom je in de bijbehorende bonusronde, waarover later meer.

Geldzak
Boven de kast staat ook nog een meter met in het midden een boek. Eens in dezoveel tijd komt er een zak met geld op de rollen voorbij, waardoor de meter  volloopt. Als hij 8x voorbij is gekomen kom je in de derde bonusronde van de Butterfly Lovers gokkast.

butterfly lovers

Bonussen

Zoals we hierboven al gezegd hebben zijn er drie verschillende bonusrondes in deze gokkast. Hieronder zullen we ze alle drie behandelen.

Liang Shanbo Bonus Spins
Deze bonusronde wordt toegekend wanneer het raster boven de man aan de linkerkant van de gokkast op elke positie een vlinder heeft. Wanneer je de volgende blauwe vlinder draait zullen er 16 gratis spins worden toegekend. Tijdens deze bonusronde worden de wilds ‘sticky' wat betekent dat ze tot aan het eind van de gratis spins op het scherm blijven staan.

Zhu Yingtai Free Spins
Deze free spins worden toegekend wanneer het raster boven de vrouw aan de rechterkant van de gokkast gevuld is met vlinders. Ook hier worden er 16 free spins toegekend, maar zijn er in plaats van sticky wilds krijg je een multiplier op je winsten. Op de eerste ronde krijg je een 1x multiplier, op de tweede een 2x multiplier, enzovoorts, totdat je bij de 16e ronde een 16x multiplier krijgt. Deze bonusronde kan aardig hoog oplopen!

Magic Sack Bonus
De laatste bonus is de Magic Sack bonus, welke wordt toegekend als de meter boven het spel volgelopen is. Bij het draaien van de volgende geldzak worden er 8 gratis spins toegekend in het bonusspel. Tijdens dit bonusspel worden elke spin 5 wilds aan het speelveld toegekend en wordt een van de J, Q, K en A symbolen ook nog eens omgezet in een wild. Vooral deze bonusronde kan je winsten aardig laten oplopen!

Ons oordeel over de Butterfly Lovers slot

We kunnen concluderen dat de Butterfly Lovers gokkast een uitstekend spel! We hebben aardig wat kleinere winsten behaald, waardoor we eigenlijk altijd positief eindigden. Door langer te spelen heb je meer kans op de 3 verschillende bonusrondes, welke allemaal prima winsten uitkeren.

Probeer de gokkast hierboven uit en check bij welk online casino je het voor echt geld kan spelen. Wij zijn fan van deze gokkast en zullen zeker nog eens terugkomen!