Contacteer Ons

Slots

Buffalo King

 

Hoge volatiliteit, een RTP van 96.06% en een belofte van frequente re-triggers op 6 rollen met elk 4 iconen en 4096 winlijnen. Is dit te goed om waar te zijn? Pragmatic Play vindt van niet! De minimale inleg is €0,40 en de maximale inleg is €60, met een maximale uitkering van 93.750x de inleg.

Hoe ziet Buffalo King slot eruit?

Normaal gaan we eerst uit van het uiterlijk van het spel, maar vandaag doen we eens gek. We beginnen deze keer eens bij het geluid. 

Muziek en geluid
We willen namelijk graag op een positieve toon beginnen en zijn erg lovend over de geluidskwaliteit! We hebben niet het idee dat de muziek heel snel loopt, waardoor hij niet heel eentonig is en lang vermakelijk blijft. Het enige kleine minpuntje wat betreft de muziek is de ‘big win’ melodie, deze past niet in thema, maar dat is bij bijna alle gokkasten zo. De geluiden van de kast zijn ook goed te noemen. Het zijn er niet veel dus we maken er niet heel veel woorden aan vuil. Gewoon goed. 

Uiterlijk
De achtergrond van de kast is de prairie bij het avondrood. Omdat het spel zelf zo groot is, kunnen we niet veel over de achtergrond zeggen, dus snel door naar de ster van de show, het spel zelf. De iconen zijn groot, helder en bijzonder duidelijk. Ken je van die shirts die toeristen altijd aan hebben als ze bij de Grand Canyon geweest zijn? Met die geairbrushte beesten erop? Nou zo zien de iconen van de kast er ook uit. Het past perfect bij het thema en is tot in de puntjes verzorgd.

Hoe wordt Buffalo King gespeeld?

Buffalo King slot bestaat uit 6 rollen met elk 4 iconen. De winlijnen worden van links naar rechts gescoord. Door het grote aantal winlijnen heb je al snel een aantal leuke prijzen in de wacht gesleept, maar de grote score zit hem toch in het Buffalo icoon. Als je hiervan een aantal op een rijtje hebt, kun je bijna gaan genieten van een vakantie naar de buffels toe, want de prijzen lopen aardig hoog op. 

Iconen
Van hoog naar laag zien we de volgende iconen voorbijkomen in de machine: de buffel, de arend, de lynx, de wolf, de eland, de A, K, Q, J, 10 en de 9. Hier tussendoor vinden we nog de scatter en de wild om ons nog meer te verrassen met leuke prijzen. 

Besturing
Buffalo King kent de standaard besturing van bijna elke gokkast van Pragmatic Play. Aan de rechterkant zien we de spinknop met knoppen aan weerszijden om de inleg te verhogen en te verlagen. Aan de linkerkant van het scherm zien we je saldo, je inleg en de informatie van het spel.

De gratis versie op Wedden365 heeft geen autoplay knop, maar deze is in het betaalde spel wel aanwezig.

Buffalo king

Bonussen

De bonussen beginnen bij het behalen van 3x de scatter. Het scatter icoon in dit spel is de gouden munt met een buffel erop. Een aantal buffels komen over het scherm heen hossen en het wordt nacht. Het aantal free spins kan erg hard oplopen naarmate er meer scatters tevoorschijn komen:

  • 3 scatters geeft recht op 8 free spins
  • 4 scatters geeft recht op 15 free spins
  • 5 scatters geeft recht op 25 free spins
  • 6 scatters geeft recht op 100 (!) free spins

Tijdens de free spins hebben alle wilds een willekeurige multiplier van x2, x3 of x5. Als je met deze wilds een winlijn weet te scoren wordt deze met de multiplier vermenigvuldigd. Zo kunnen de bedragen aardig oplopen, maar wij hebben zelf helaas geen echt hoge win weten te scoren.

Wat vinden wij van Buffalo King slot?

Buffalo King is een mooi vormgegeven gokkast met scherpe iconen die goed in het thema passen. De muziek en het geluid zijn goed en de gokkast strooit met free spins in de bonusronde. Het enige nadeel is dat de hoge prijzen lange tijd uitblijven, waardoor het niet echt motiveert om verder te spelen. 

Al met al een leuke gokkast, maar vooral voor in de funmode zonder echt geld!