Contacteer Ons

Slots

Bruce Lee

 

WMS heeft met Bruce Lee een slotmachine met 5 rollen en 60 winlijnen uitgebracht met een ongewone layout. De machine heeft een RTP van 96,05%, expanded wilds en een scattersymbool. De minimale inleg is €0,05 en de maximale inleg is €60 met een maximale uitbetaling van €48.000.

Hoe ziet de Bruce Lee slot machine eruit?

We hadden al gemeld dat Bruce Lee er ongewoon uitzag. De eerste twee rollen hebben maar 2 iconen per rol, terwijl de laatste 3 rollen 4 iconen per rol hebben. Hierdoor trekt het uiterlijk van de kast meteen de aandacht.

De achtergrond lijkt rechtstreeks uit China te komen, maar naast de iconen is er heel weinig Chinees aan de machine op te merken. De iconen op deze gokkast zijn High Kick, Bruce Lee draak, groene draak, kom, munten, scroll, een pot, nunchaku, ninjaster, werpmes en Sai’s,

De muziek en geluidseffecten lijken uit een oude telefoon te komen en is allesbehalve professioneel te noemen. Gelukkig draait het niet allemaal om visuals en muziek, dus laten we eens gaan kijken naar wat de kast als spel te bieden heeft.

Hoe wordt de Bruce Lee gokkast gespeeld?

Eigenlijk speelt deze machine als elke andere slotmachine, maar de eerste twee rollen zijn wat kleiner. Dit zorgt voor minder winkansen, maar wel hogere prijzen. Aan de linkerkant van het spel is een meter te zien, waarvan we niet hebben kunnen uitvinden wat deze precies betekent.

De eerste vier iconen die je rolt, de belangrijkste zijn in het spel, want daar is één van de drie manieren te vinden om free spins te krijgen. De tweede manier om free spins te krijgen is door scatters op rol 3,4 en 5 te draaien. Hiernaast is het nog mogelijk om deze twee manieren te combineren, daarmee kan je ook free spins behalen.

Omdat er heel veel variatie in iconen is, is het aan te raden in het begin wat meer in te zetten, zodat je wat kunt winnen om de bonusrondes te halen.

De layout van de kast ziet er simpel en doeltreffend uit. Van rechts naar links hebben we de volgende opties: De spinknop, een winst display, de totale inleg en de inzet per lijnen (welke je heel nauwkeurig kan instellen). Hiernaast vinden we nog een knop om het aantal winlijnen in te stellen van 10 naar 60. Tot slot vinden we de autoplay knop, in te stellen van 10 tot 200, en de informatieknop, welke uitleg geeft over het spel.

bruce lee

Bonussen

Deze kast biedt zoals gezegd een aantal manieren om free spins te krijgen, maar we hebben het nog niet gehad over de wilds van de kast. Deze kunnen op twee manieren tevoorschijn komen en hebben de vorm van Bruce zelf. De eerste vorm is de standaard icoon en de tweede is te vinden in een expanding variant van het icoon, welke de hele rol bedekt. Dit geeft meer winkansen en meer kans op grotere prijzen.

Landt de expanded wild op een rol tijdens de free spins, dan blijft deze staan en zullen de andere rollen doorgaan voor wederom grotere prijzen.

Wat vinden wij van de Bruce Lee video slot?

Als je het internet afstruint, kom je veel heel erg positieve reviews tegen. Deze zijn puur gemaakt op de speelbaarheid van de kast, waar we deze beoordelaars dan ook groot gelijk in geven, want het is een solide spel. Wij kijken echter naar het totaalplaatje en daar laat deze kast een aantal steken vallen op het audiovisuele gedeelte. Dit maakt de kast er oud uitzien, terwijl het eigenlijk een vrij nieuwe gokkast is.

Dit spel heeft helemaal niks met Bruce Lee te maken en zijn iconische Kung Fu geluiden zijn nergens te vinden. Het enige icoon wat op Bruce slaat is zijn nunchakus, de rest komt uit feudaal Japan. Plank misgeslagen dus, ondanks dat het een heel solide spel is.