Contacteer Ons

Voorspellingen

Brazilië vs Zuid-Korea Voorspelling – WK Voetbal 2022

Brazilie vs Zuid-Korea voorspelling wk 2022 achtste finales
Brazilië vs Zuid-Korea Voorspelling – Achtste Finale
Aftrap: Maandag 5 December, 20.00 uur – Stadion 974

Brazilië vs Zuid-Korea Voorspelling

Brazilië speelt op maandag 5 December hun achtste finale wedstrijd tegen Zuid-Korea. De Brazilianen werden eerste in groep G en Zuid-Korea werd verrassend tweede in Groep H.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Brazilië won in de groepsfase van Zwitserland en Servie maar verloor in de laatste wedstrijd verrassend van Kameroen. Er moet wel gezegd worden dat Brazilie niet met de sterkste elf speelde.

Zuid-Korea verraste vriend en vijand door Groep H te overleven en zich als tweede te kwalificeren. Mede door de verrassende winst op Portugal mogen ze het nu opnemen tegen Brazilië.

Brazilië teamnieuws

Brazilië ging als een van de titelfavorieten naar het WK in Qatar en heeft die rol tot nu toe prima waargemaakt. Hoewel sterspeler Neymar in de eerste wedstrijd uitviel, werd er ook in de tweede wedstrijd van Zwitserland gewonnen.

Toen de Goddelijke Kanaries aan de derde wedstrijd begonnen waren ze al zeker van een plaats bij de laatste 16. Bondscoach Tite had zijn sterspelers rust gegund, waardoor er kansen voor Kameroen ontstonden. Uiteindelijk wist Kameroen door een late goal te winnen van Brazilië.

Het maakte voor de mannen van Tite al niet meer uit, aangezien ze alsnog als winnaar Groep G afsloten. Waarschijnlijk is sterspeler Neymar nog steeds niet aanwezig in de achtste finale.

Zuid-Korea teamnieuws

Zuid-Korea is een van de grote verrassingen van het WK 2022. De Aziaten wisten in een ploeg met Portugal, Ghana en Uruguay verrassend op de tweede plaats te eindigen.

Dit deed het team van aanvoerder Son Heung-min door met 0-0 gelijk te spelen tegen Uruguay, met 3-2 te verliezen van Ghana en met 2-1 te winnen van Portugal.

In de laatste wedstrijd wisten de Zuid-Koreanen het Portugal van Ronaldo te verrassen door het 2-1 te winnen. Ze mogen het op 5 december dus op nemen tegen Brazilië, de zwaarste tegenstander tot nu toe.

Voorspelling Brazilië vs Zuid-Korea

Brazilië begint als favoriet aan de wedstrijd met Zuid-Korea. De Brazilianen hebben vooral in de eerste wedstrijd laten zien over grote kwaliteiten te beschikken, maar hebben sinds het missen van Neymar niet meer echt goed gespeeld.

We verwachten dat bondscoach Tite de spelers op tijd kan motiveren voor het duel met Zuid-Korea. Ook denken we dat de Koreanen met een alles-of-niets-mentaliteit aan de wedstrijd beginnen en loeren op een snelle eerste goal.

Als Korea dit goed weet te doen, hebben ze een kans op Brazilië aanvankelijk te verrassen. Uiteindelijk verwachten we dat Brazilië de wedstrijd in de reguliere speeltijd wint, nadat beide teams hebben gescoord.

Wedtips

De wedtips voor Brazilië vs Zuid-Korea zijn afkomstig van Circus.

🏆 Uiteindelijk resultaat: Brazilië (1.28)

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.55)

⚽ Richarlison scoort (2.16)