Contacteer Ons

Voorspellingen

Brazilië vs Servië Voorspelling – WK Voetbal 2022

Brazilie vs servie voorspelling Wk 2022
Brazilië vs Servië Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Donderdag 24 November, 20.00 uur – Lusailstadion

Brazilië vs Servië Voorspelling

Voor topfavoriet Brazilië begint het WK op donderdag 24 november om 20.00 uur tegen Servië. Brazilië is samen met Argentinië de topfavoriet bij de bookmakers om het WK in Qatar dit jaar te winnen.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ploeg van coach Adenor Leonardo Bacchi wist de WK kwalificatiegroep in Zuid-Amerika op indrukwekkende wijze te winnen. 

Servië aan de andere kant wist ook hun kwalificatiegroep verrassend te winnen. Zeker omdat ook Portugal in dezelfde groep te vinden was. De Serven wisten bovendien te winnen en gelijk te spelen tegen de Portugezen. Er dient dus zeker rekening gehouden te worden met Servië tijdens dit WK

Brazilië teamnieuws

Brazilië staat momenteel op de 1e plaats van de FIFA wereldranglijst. De selectie is met 1.2 miljard de duurste selectie van allemaal en is dan ook de nummer 1 favoriet om deze editie van het WK in Qatar te winnen. 

Neymar is natuurlijk de eerste naam die naar voren komt als je aan de selectie van Brazilië denkt. Maar de spits van PSG is niet de enige grote naam. 

Zo zijn Vinicius Junior en Rodrygo van Real Madrid ook te vinden in de voorhoede van de gele papegaaien. Gabriel Jesus van Arsenal is de andere spits die kan worden opgesteld. 

In de goal gaat het tussen Alison van Liverpool of Ederson van Manchester City. Beide keepers behoren tot de top in de wereld. In de verdediging vinden we Marquinhos van PSG, Militão van Real Madrid en Casemiro van Manchester United.

Op het middenveld zijn Fabinho van Liverpool, Guimarães van Newcastle United en Fred van Manchester United te vinden. 

Servië teamnieuws

De waarde van Servische selectie is een derde van de waarde van de Braziliaanse selectie. Voor de Nederlanders is aanvoerder Dusan Tadic van Ajax de bekendste speler. 

Echter, de sterspelers zijn Dusan Vlahovic in de spit van Juventus en Milinkovic-Savic van Lazio Roma. Mitrovic van Fulham zal hoogstwaarschijnlijk naast Vlahovic in de spits te vinden zijn. 

Op het middenveld vinden we Kostic van Juventus, Ilic van Verona en Maksimovic van Getafe. In de verdediging vinden we onder andere Milenkovic van Fiorentina en Pavlovic van Red Bull Salzburg.

Voorspelling Brazilië vs Servië

Brazilië begint hun WK tegen de stugge Serven. Het grootste gedeelte van de Servische selectie speelt in Italië en dus zullen ze in staat zijn om het achterin dicht te houden. Echter, wij verwachten dat Brazilië zeer goed voor de dag zal komen. 

Voor Servië zal het vooral tegenhouden worden aanstaande donderdag. Alleen als de Serven een goede dag hebben en de Brazilianen niet hun beste dag hebben, zien we de Serven wellicht een punt pakken. We achten dit echter zeer onwaarschijnlijk. 

Uiteindelijk denken we dus dat Brazilië zal winnen en het aantal goals kan snel oplopen. Zeker als de Brazilianen het op hun heupen krijgen.   

Wedtips

De wedtips voor Brazilie vs Servie zijn afkomstig van Circus Nederland. Claim de welkomstbonus tot €250 en plaats je weddenschap via onderstaande knop.

🏆 Brazilië wint (1.50)

⚽ Neymar scoort (2.21)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.91)