Contacteer Ons

Voorspellingen

Borussia Dortmund vs Ajax Voorspelling

Borussia Dortmund vs Ajax
Borussia Dortmund vs Ajax
Aftrap: Woensdag 3 November, 21.00 uur – Signal Iduna Park, Dortmund

Op woensdag 3 November gaat Ajax op bezoek bij Borussia Dortmund om Europese overwintering veilig te stellen. De Amsterdammers verkeren in topvorm en zijn de te kloppen ploeg. De statistieken in zowel de Eredivisie en de Champions League zijn indrukwekkend. Met 11 doelpunten voor en slechts 1 tegengoal in Europa laten de Amsterdammers zien dat ze zich met de Europese top kunnen meten.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dortmund werd in de eerste ontmoeting in Amsterdam op 19 oktober van het kastje naar de muur gestuurd door Ajax. De Duitsers verlieten Amsterdam met een 4-0 nederlaag. Ze zullen in eigen huis dan ook zeker op zoek gaan naar eerherstel.

Borussia Dortmund vs Ajax: Onze Voorspelling

Dortmund Teamnieuws
Dortmund bezet momenteel de 2e plaats in de Duitse Bundesliga met 1 punt minder dan Bayern München. Afgelopen weekend won Dortmund van Arminia Bielefeld en voor de Duitse DFB Pokal werd er midweeks ook gewonnen. Maar soepel gaat het allerminst.

In Europa moet de ploeg van Marco Rose momenteel genoegen nemen met een 2e plaats achter Ajax. De Duitsers zullen het overigens enkele weken zonder sterspeler Haaland moeten doen. Hoogstwaarschijnlijk zal Haaland dit kalenderjaar niet meer in actie komen vanwege een blessure.

Rose dient dus met een ander plan te komen aanstaande woensdag om kans te blijven maken op de groep overwinning.

Ajax Teamnieuws
In Amsterdam is alles rozengeur en maneschijn. Ajax speelt leuk en attractief voetbal en het belangrijkste van allemaal: er wordt gewonnen. Er staat geen maat op Ajax dit seizoen en het is dan ook de vraag hoelang de Amsterdammers die zullen volhouden.

Als alles voor de wind gaat, heb je ook weinig spelers in de ziekenboeg. Alleen Klaiber is daar momenteel te vinden. Voor de rest kan Erik Ten Hag beschikken over een fitte selectie. Met de in topvorm verkerende Steven Berghuis op 10 zal Ajax snel een overwinning willen veiligstellen in Dortmund.

Onderlinge Resultaten
Twee weken geleden was Ajax de duidelijke winnaar met 4-0, maar dit was in eigen huis. De Amsterdammers dienen nu naar een kolkend Signal Iduna Park te gaan. Hier wist Ajax nog nooit te winnen. Dortmund is thuis nog ongeslagen tegen Ajax.

Onze Wedtips voor Borussia Dortmund vs Ajax

Ajax is duidelijk de favoriet voor dinsdag. Dortmund wil daarentegen wraak nemen op de oorwassing in Amsterdam twee geleden. Daarom denken wij dat er veel goals gaan vallen en dat Ajax er toch met de buit vandoor gaat. Wij voorspellen een 1-3 overwinning voor Ajax.

Ajax wint en beide teams scoren (4.10) – Odds via Betcity