Contacteer Ons

Zebet Bonus

Zebet is sinds februari 2022 actief als online bookmaker in Nederland. Als je besluit om als nieuwe speler een account te registreren dan ontvang je de Zebet welkomstbonus die bestaat uit een free bet van maximaal 50.

En zonder minimum bedrag is de Zebet bonus één van de meest interessante bonussen die je momenteel op de markt kan vinden.

Hoe werkt de Zebet bonus?

Om maximaal te profiteren van de Zebet bonus is het aan te raden om 50 te storten. Elke storting lager dan dit bedrag levert je een bonus van 100% in de vorm van een free bet op. 

Het bonusbedrag bedraagt altijd 100% van je eerste storting (tot maximaal €50),  dus als je 10 stort dan krijg je een 10 free bet bonus. Bij een storting van 20, krijg je 20 aan free bets enzovoorts.

Tip: Bij een free bet bonus krijg je alleen de winst uitgekeerd. Als je dus een 10 free bet inzet op een wedstrijd met 2.00 odds dan krijg je 10 x 2 = 20 – 10 (de free bet) = 10 uitgekeerd. 

Vergelijk met andere bookmaker bonussen

Als je wil weten hoe de Zebet bonus scoort in vergelijking met andere bonussen van bookmakers in Nederland, neem dan een kijkje op de bookmaker bonus pagina. Hier kan je namelijk alle bonussen van alle Nederlandse bookmakers vergelijken.

Zebet bonus welkomstbonus

Heb ik een Zebet promotiecode nodig?

Om de bonus te claimen kan je gebruik maken van de Zebet promotiecode: WEDDENNL

Deze bonuscode kan je invullen bij het aanmaken van je account, waarmee je recht hebt op de Zebet bonus van 100% tot 50 aan free bets voor sportweddenschappen

Hoe claim ik de Zebet welkomstbonus?

Nu je weet wat de Zebet welkomstbonus inhoudt, leggen we uit hoe je de bonus kan claimen. Hieronder vind je de simpele stappen die je moet volgen om de bonus in ontvangst te nemen.

  1. Navigeer naar de Zebet website 
  2. Maak een account aan door op de knop ‘registreer’ op de startpagina te klikken
  3. Vul je persoonlijke gegevens in en verifieer je identiteit door een scan of foto van je rijbewijs of paspoort te uploaden
  4. Maak je eerste storting en krijg een free bet in dezelfde waarde als je storting. Dit geldt tot een maximum van €50

Bonusvoorwaarden

Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je de Zebet welkomstbonus kan uitbetalen.

Zo moet je minimaal 24 jaar zijn en bedraagt de maximum bonus 50.

Verder wordt alleen nettowinsten bijgeschreven als je de free bet inzet.

Tot slot, moet je weten dat de free bet welkomstbonus niet gecombineerd mag worden met andere bonussen.

Voordelen

De twee grootste voordelen van de Zebet bonus zijn dat er geen minimumbedrag en maximale geldigheid van toepassing is.  Je vindt deze bonusvoorwaarden wel bij andere bookmakers in Nederland, waardoor de Zebet welkomstbonus net iets aantrekkelijker wordt!

ZeBet bonus promoties

Andere Zebet bonussen

De welkomstbonus is niet de enige free bet bonus die Zebet uitdeelt aan haar spelers.

Als je een trouwe klant bent bij Zebet dan kan je meerdere free bets verwachten voor diverse sporten. Voornamelijk sporten waar Nederland een belangrijke rol speelt zoals Formule 1 en natuurlijk voetbal.

Free bet bonussen

Formule 1 liefhebbers kunnen bijvoorbeeld free bets verwachten als ze inzetten op een Grand Prix die in aanmerking komt voor de free bet bonus.

Als je een enkelvoudige weddenschap met minimale quoteringen van 1.50 en een inzet van €10 wint, krijg je een €10 free bet terug. Deze free bet komt terug voor alle Grand Prix en soms ook voor voetbalcompetities.

Zebet bonus free bet F1

Ook heeft Zebet regelmatig een ‘Dubbele Winst’ promotie, waarbij de winst op voetbalwedstrijden wordt verdubbeld onder bepaalde omstandigheden.

Voorwaarden

Voor de free bets zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Je moet dus 24 jaar en ouder zijn en je moet de bonus in de promotie periode claimen.

Verder komen alleen enkelvoudige weddenschappen in aanmerking. Bijzondere weddenschappen zoals systeemweddenschappen en combinatieweddenschappen zijn dus niet geldig. 

Zebet Bonus: ons oordeel

De Zebet bonus is in vergelijking met andere bookmaker bonussen zeer interessant. Met name de bonusvoorwaarden zorgen ervoor dat deze welkomstbonus zeker de moeite waard is. 

De Zebet welkomstbonus is namelijk makkelijk vrij te spelen, heeft geen minimumbedrag dat je moet storten en je kan er zolang over doen als dat je wil. En dat allemaal zonder dat je een Zebet promotiecode nodig hebt.

Bonustopper

De maximale Zebet free bet die je kan ontvangen is 50. Deze claim je door 50 of meer te storten. Let op dat alleen nettowinsten worden uitbetaald en dat je de bonus alleen maar kan claimen als je 24 jaar of ouder bent. 

Als je de welkomstbonus hebt vrijgespeeld dan heeft Zebet ook nog andere free bets voor je in de aanbieding. Deze kan je vinden op de Zebet promotie pagina.

Gezien de bonusvoorwaarden van de Zebet bonus moeten we erkennen dat deze welkomstbonus tot de betere bonussen in Nederland behoort. Je kan dit ook nog eens rustig nalezen op onze bookmaker bonus pagina.