Contacteer Ons

Zebet Bonus

ZEbet Nederland is sinds 2022 actief als online bookmaker in Nederland en heeft meteen een goede binnenkomer gemaakt. De bookmaker biedt namelijk een van de beste welkomstbonussen in Nederland aan: een 100% stortingsbonus tot €100.

De ZEbet welkomstbonus behoort tot de absolute top in Nederland vanwege het hoge bedrag en de extreem schappelijke rondspeelvoorwaarden. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Om volledig gebruik te maken van bonus kun je deze ZEbet bonuscode gebruiken: WEDDENNL

Hoe werkt de ZEbet bonus?

Als je gebruik wilt maken van de ZEbet bonus, wordt jouw eerste storting verdubbeld met een maximum van €100. Deze €100 is daarna vrij in te zetten in de vorm van free bets.

Het bonusbedrag bedraagt altijd 100% van je eerste storting (tot een maximum van €100). Als je bijvoorbeeld €50 op je account stort krijg je er gratis €50 aan free bets bij.

Het grootste voordeel aan de ZEbet bonus is dat de free bets mogen worden verspreid over verschillende weddenschappen en geen minimale quoteringen hebben. Je hoeft dus niet in een keer je free bet van €100 in te zetten, maar kan bijvoorbeeld ook 10 free bets van €10 plaatsen.

Tip: Bij een free bet bonus krijg je alleen de winst uitgekeerd. Als je dus een €10 free bet inzet op een wedstrijd met 2.00 odds dan krijg je 10 x 2 = 20 – 10 (de free bet) = €10 uitgekeerd.

Maak kans op het maximale bedrag van €100 door de volgende bonuscode te gebruiken: WEDDENNL

ZEbet bonus 100 euro 2023

Vergelijk de bonus

Hoewel we hierboven al hebben aangegeven dat de ZEbet bonus een van de beste welkomstbonussen in Nederland is, kan je dat ook voor jezelf checken.

Op onze bookmaker bonus pagina kan je alle bonussen in Nederland met elkaar vergelijken. Daar zie je ook dat de rondspeelvoorwaarden erg schappelijk zijn in vergelijking met de concurrentie

Heb ik een ZEbet bonus code nodig?

In tegenstelling tot veel andere online bookmakers maakt ZEbet wel gebruik van een bonus code.

Om de volledige bonus te claimen kan je gebruik maken van de exclusieve ZEbet promotiecode: WEDDENNL

Je kunt deze code invullen bij het aanmaken van je account, waarmee je meteen recht hebt op de maximale bonus van 100% tot €100 in free bets.

Zebet bonus welkomstbonus

Hoe claim ik de ZEbet welkomstbonus?

Nu je weet wat de ZEbet welkomstbonus inhoudt, leggen we uit hoe je de bonus kan claimen.

Hieronder vind je de simpele stappen die je moet volgen om de bonus in ontvangst te nemen.

  1. Navigeer naar de ZEbet website 
  2. Maak een account aan door op de knop ‘registreer’ op de startpagina te klikken
  3. Vul je persoonlijke gegevens in en verifieer je identiteit door een scan of foto van je rijbewijs of paspoort te uploaden
  4. Maak je eerste storting en krijg een free bet in dezelfde waarde als je storting. Dit geldt tot een maximum van €100

Bonusvoorwaarden

Hoewel de bonusvoorwaarden extreem eenvoudig en duidelijk zijn, lichten we hier toch even de belangrijkste voorwaarden voor je toe.

Om er zeker van te zijn dat je geen van de voorwaarden mist raden we altijd aan om de officiële website van de bookmaker te raadplegen.

  • Je moet minimaal 24 jaar oud zijn om de bonus te claimen
  • Het maximale bonusbedrag bedraagt €100
  • Er zijn geen minimale quoteringen van toepassing
  • Het bonusbedrag is 15 dagen geldig na de eerste storting
  • Als je het bonusbedrag wilt uitbetalen moet het minimaal 1x worden ingezet

ZeBet bonus promoties

Andere ZEbet bonussen

De ZEbet welkomstbonus behoort al tot de beste bonussen van Nederland, maar daar stopt het niet mee. De sportweddenschappen site biedt namelijk ook veel free bets aan aan bestaande klanten.

Als je een trouwe klant bent kan je dus op veel verschillende ZEbet bonussen rekenen. Het is hiervoor aan te raden om altijd de promoties pagina in de gaten te houden.

ZEbet biedt free bets aan voor een groot aantal verschillende sportwedstrijden. Er worden vooral veel gratis weddenschappen weggegeven bij grote sportwedstrijden die belangrijk zijn voor Nederlanders.

Zo heb je free bets op de Klassieker, de KNVB beker, Formule 1 Grand Prixs, Darts toernooien en tennis Grand Slams.

Zebet bonus free bet F1

ZEbet bonus: ons oordeel

De ZEbet bonus is in vergelijking met andere bookmaker bonussen zeer interessant. Met name de bonusvoorwaarden zorgen ervoor dat deze welkomstbonus zeker de moeite waard is.

Het bonusbedrag van €100 is het dubbele van wat veel van de concurrentie biedt, waardoor een account aanmaken bij ZEbet altijd loont.

Daarnaast weet ZEbet zijn trouwe spelers ook goed te belonen door bijna wekelijks met interessante free bets te komen. Deze free bets zijn altijd beschikbaar voor interessante wedstrijden, waardoor er veel gebruik van wordt gemaakt.

Je claimt de volledige 100 euro ZEbet bonus eenvoudig met de promo code: WEDDENNL